A legfőbb okok, amiért az FBI rászállt Donald Trumpra

2022. augusztus 10. 15:40

Össztűz zúdult a volt elnökre, mindenáron meg akarják akadályozni, hogy újra elnök lehessen.

2022. augusztus 10. 15:40
null
Rőfös Géza
Kontra

„Össztűz zúdult a volt amerikai elnökre, mindenáron meg akarják akadályozni, hogy újra elnöknek jelöltesse magát. Megnéztük, mi húzódik meg az ügy hátterében.

Kontinenseken átívelő, egységes hagyomány és módszer alapján dolgozik a baloldal. Ha egy konzervatív párt vagy politikus veszélyessé válik a progresszív-liberális érdekkörök számára, akkor nem szakpolitikai érvek mentén lefolytatott vitákkal igyekeznek felülkerekedni, hanem az ellenfél józan ítélőképességét, norma- és szabálykövető magatartását és a közéleti jelenlétének létjogosultságát támadják. Általában egészen visszataszító és átlátszó eszközökkel.

A totális morális megsemmisítés a médiában, a törvényességi vizsgálatok, a  mondvacsinált perek, az eljárások, a vizsgálatok, a végrehajtó hatóságok általi vegzálás (ahol a baloldal van kormányon) mind-mind az eszköztár részeit képezik.

Ahogy Orbán Viktort és kormányát a magyar baloldali politikusok és sajtó rendszeresen korrupt, demokráciát lebontó diktátornak bélyegzi (a brüsszeli bürokraták, Soros György-féle NGO-k aktív támogatásával), úgy az Egyesült Államokban Donald Trump korábbi (és remélhetőleg leendő) elnök is újra össztűz alá került, amióta a neve egyre gyakrabban és egyre komolyabban felmerül a következő elnökválasztás esélyes republikánus jelöltjeként.

A megosztó, továbbra is lendületes és karizmatikus Trump a hétvégén Texasban nyílt kihívást intézett az egyre inkább dróton rángatott, szomorú öregember Joe Biden ellen. Beszédében kritizálta az amerikai választási rendszert, értékelte az állampolgárok a politikai elit iránti bizalmának megrendülését. Egyúttal rávilágított arra, hogy a Biden-adminisztráció külpolitikája az USA pozíciójának gyengülésével is járt, és kiemelte, hogy a 2024-es elnökválasztás előtti legfontosabb feladat az úgynevezett midterm, vagyis a félidős választásokon való minél sikeresebb republikánus szereplés.

A DEMOKRATA PÁRT LÁTHATÓLAG IGENCSAK TART A GYENGE NOVEMBERI SZEREPLÉSTŐL.

Többek között ennek tudható be Nancy Pelosi kongresszusi elnök tajvani villámlátogatása. Úgy tűnik azonban, hogy Trump beszéde kiverte a biztosítékot a bárgyú fejjel nyáladzó Joe bácsi ápolóinál, és váratlanul intenzív össztűz alá vették ádáz ellenségüket.”

Nyitókép: Kontra

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
erdei nyezega
2022. augusztus 11. 13:26
ez amerika..........
kukubenko
2022. augusztus 11. 10:10
A kampányhajrában személyesen láttam és hallottam azt a médiától elhülyített, primitív, gusztustalan, elhízott és félelmetes, főleg fekákból álló gyilkolni vágyó tömeget. Rendőrsorfal védett bennünket, akik a Trump kampánygyűléséről kijöttünk. Nem vagyok egy ijedős ember, meg a testalkatom is megvan ahhoz, hogy egy párat a földbe tapossak, de esélyünk se lett volna, ha egy idióta elereszt egy lövést. Nálunk nem lehetett semmi fegyver, mert átvilágítottak bennünket. Az a száz rendőr a több ezres tömeg ellen, inkább hazaszaladt volna. Magát a választást, már itthonról követtem, de annyira egyértelmű volt az évezred csalása.
mokány
2022. augusztus 10. 22:22
El Dorado . Carramba . Pina Tubo .
mdave88
2022. augusztus 10. 22:00
https://patriots.win/p/15JAXd58nB/i-have-people-skills/c/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik