És akkor megérkezett Vásárhelyi Mária is

2022. augusztus 10. 09:04

Ilyen fokú aljasságra még a súlyos elmebaj sem mentség.

2022. augusztus 10. 09:04
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

„A baloldali szociológus szerint »ez is a magyar társadalom ellen vívott lélektani hadviselés része«.

Vásárhelyi Mária közösségi-média oldalán jelentkezett be, és fejtette ki a véleményét a szomszédságunkban zajló háború következtében kialakult bizonytalan energiahelyzetről.

»Azt elhiszem, hogy Oroszország leállította (vagy kiprovokálta, hogy Ukrajna állítsa le) a Magyarország felé történő kőolaj szállítást, azt azonban nem hiszem el, hogy ez nem az Orbánnal történő megállapodás eredményeként történt meg« – kezdte bejegyzését a baloldali szociológus.

Majd így folytatta: »Meggyőződésem, hogy Orbánékkal megegyezve, sőt az ő kérésükre állították le a kőolajszállítást és ez is a magyar társadalom ellen vívott lélektani hadviselés része. Hiszen ha az emberek szembesülnek azzal, hogy a benzinár emelkedésnél mennyivel nagyobb probléma a benzin hiány, akkor úgy fogják gondolni, hogy inkább legyen drága a benzin, mint hogy ne legyen. Hiszen a benzinhiány rengeteg embernek teljesen ellehetetleníti az életét«.

Hozzátette: »Az ársapkás benzinár nyilvánvalóan fenntarthatatlan, heteken belül meg kel szüntetni, ami hatalmas elégedetlenséggel fog együtt járni. Kivéve, ha a magas ár alternatívája az, hogy nincs benzin. Talán az sem véletlen, hogy ez éppen akkor történik, amikor Orbán nyaral. De ha tévednék, akkor sem találok magyarázatot arra, hogy Putyin miért állította le egyetlen európai szövetségesénél szó nélkül a kőolajszállítást. Orbánék már régóta a magyar nép ellen viselnek háborút«.

Igen. Ez teljesen nyilvánvalóan így volt. Orbán az Adriáról hívta fel Putyint. A motorcsónak motorja is azért »romlott el«, hogy legyen idő teljes titokban lebonyolítani ezt a beszélgetést:

– Halló, Vlagyimir?

– Halló, én vagyok!

– Szervusz, itt Viktor! Gyorsan mondom, az Adria közepén vagyok, motorcsónak meghibásodást színlelek, hogy nyugodtan tudjunk beszélni. Arról van szó, hogy állítsd le légyszíves a Barátság kőolajvezetéken a szállítást.

– Szervusz Viktor! Értem. És miért?

– Azért, hogy a magyarok a benzinhiány miatt legyenek idegesek. Tudod, imádok kiszúrni velük, és most ez van soron.

– Rendben Viktor, természetesen leállítom.

– Köszönöm szépen!

– Igazán nincs mit. Atomháborút ne robbantsak ki?

– Nem tudom Vlagyimir, ezzel várjunk a jövő hétig, addig eldöntöm. Majd hívlak. Most megyek, mert a Hadházy már gyanakszik. Szervusz!

– Szervusz, várom a hívásod...

Így történt.

A hazai baloldali-liberális koponyák éjsötétjében mindig minden így történik.

Ezeket nehéz, és egyre nehezebb elviselni, nagyjából majdnem lehetetlen. Illetve, olyan ez, mint a katonaság volt annak idején. Ha komolyan vetted, megbolondultál. Ha kiröhögted, egészen szórakoztató tudott lenni.

»Mit állsz oly szótlan, mondd, mit borzadasz?Tragédiának nézed? Nézd legottKomédiának s múlattatni fog.«

Ezt tudjuk csak tanácsolni mi is. S persze ez nem jelenti azt, hogy mindig, mindent, az idők végezetéig elviselünk és eltűrünk ezektől a gazemberektől. Ilyen fokú aljaságra ugyanis még a súlyos elmebaj sem mentség. Figyelünk, és mindent megjegyeztünk, Mariska...”

Nyitókép: MTI / Soós Lajos

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 121 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Estragon
2022. augusztus 11. 05:49
Ez a @Gelimaros6 nem más, mint a @Krucifix, nekem - ahogy a fingár dung, nem teng - az asszociáció ezt regyja. Vahgy? . . .
Jooee
2022. augusztus 10. 21:16
Ezt a büdös lotyót is pénzelik az amerikai gazdák vagy csak magától ennyire kretén?
amca
2022. augusztus 10. 21:00
Nagyon kövér hébér tehén. Nem ez a te bajod. A Désnél lankadt kukac Nincs pénz a 70 Ft/Kwh vibrire Nincs pénz az 50 000 000 Mercire. Tudod a fajkasházy szajházy. Meg a csili vili willa. Hát az bíz elúszott.
szabadelvűnemzetikonzervatív
2022. augusztus 10. 20:39
Mangalica szalonnát vettem és ettem falusi paradicsommal és friss kenyérrel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik