Karácsony Gergely őszödi beszéde

2022. augusztus 09. 13:13

Ez az ember egy igazi hazaáruló.

2022. augusztus 09. 13:13
null
Kontra
Facebook

„Amikor már kezdenénk megsajnálni esetlensége, illetve amiatt, hogy egy dermesztő, mérgező közösségben kell élnie és dolgoznia, akkor Karácsony Gergelyről kiderül valami igazán visszataszító. Mond valamit, ami meggyőz mindannyiunkat arról, hogy éppen a legmegfelelőbb helyen van a világon. Semmivel sem különb DK-s szövetségeseinél, ugyanolyan sötétlelkű, csak bambább, mint a többiek.

Karácsony Gergely egy tegnap nyilvánosságra került felvételen – amelyen az ál-Klicskóval folytatott – arról beszél, örül annak, hogy Magyarország nem tudta megakadályozni az európai gazdaságot romba döntő szankciók elfogadását.

Mert ez nagyszerű hír mindenki számára, okkal örül a fővárosi politikus, a szankciók megtették hatásukat…

Az ál-Klicskót mindezek mellett azzal nyugtatta, hogy Magyarország kénytelen lesz a többi szankciót is megszavazni, ugyanis az Európai Unió a magyaroknak járó pénz kifizetésével zsarolja a kormányt.

Ez az ember egy igazi hazaáruló, a kikerült felvételt joggal nevezhetjük Karácsony Gergely őszödi beszédének.

Egyetért Magyarország megzsarolásával, örül, ha olyan uniós politikát kell kényszerből támogassunk, ami kárunkra van… Az megélhetése a válság alatt sem kerül veszélybe.”

Kapcsolódó

Ál-Klicsko Karácsonynak: B*sszuk meg a konzervatívokat! (videó)

A főpolgármester erre csak röhögött.

A főpolgármester erre csak röhögött.

Nyitókép: Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csjanos
2022. augusztus 10. 09:43
....ez tényleg gyalázat...az ellenzék brüsszelben kilincsel azért hogy mi magyarok ne kapjunk pénzt...majd itthon a pártjaik arrol papolnak,hogy kinek mennyivel kellene a tervezettnél többet adni..jóemberkednek...még szerencse hogy erre már senki nem figyel
Ólat a trolloknak
2022. augusztus 10. 09:30
Pontosan. És ebben nem az a lényeg, hogy hülye, hogy átverhetően hülye, nem az a lényeg, hogy nem tud angolul, hanem az, hogy mindeközben kiteregette a szennyesét, kimutatta végtelen aljasságát, és hazaárulását.
Lajoss
2022. augusztus 10. 07:45
Elég lassan sikerült a KESMÁnak kilopni a felvételt,már senkit nem érdekel..
drax
2022. augusztus 10. 06:13
Szerintem nyilvánvaló hazaárulásért kötél kellene járjon. Az szólna nagyobbat. El van kurvulva ez a hópehely világ.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik