Ferenc pápa megáldotta Semjén Zsoltot

2022. augusztus 09. 16:15

A miniszterelnök-helyettes hatvanadik születésnapja alkalmából apostoli áldást kapott az egyházfőtől.

2022. augusztus 09. 16:15
null

Semjén Zsolt hatvanadik születésnapja alkalmából apostoli áldást kapott Ferenc pápától – írta Facebook-oldalán a miniszterelnök-helyettes.

A KDNP-s politikus által közzétett üdvözlőlapon az olvasható, hogy „Őszentsége Ferenc pápa szívből adja apostoli áldását hatvanadik születésnapja alkalmából Semjén Zsolt életére, családtagjaira és barátaira, kérve számukra a bőséges mennyei kegyelmek és vigasztalások ajándékát és a Boldogságos Szűz Mária állandó segítségét”.

A keltezés szerint az üdvözlőlapot 2022. július 22-én állították ki Vatikánvárosban, és Konrad Krajewski pápai főalamizsnás, bíboros ellenjegyezte a dokumentumot. 

Fotók: MTI/Koszticsák Szilárd

Kapcsolódó cikkek

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fideszkutya
2022. augusztus 10. 15:50
Pénzért vett áldás egy demens vénembertől :DDDD Kereszténykonzervatív jobboldal :DDD
Lajoss
2022. augusztus 10. 15:25
A mandisok összedobhatnának egyet (18EUR)a csüngőhasúnak is,ámuljanak a birkák..:)
Gecorbi
2022. augusztus 10. 12:25
Ebből a könyvből idézett O1G Tusványosi! Ez tényleg el van borulva. "Szemfülesen kifigyelték a székletürítő emberállat testhelyzetében guggoló férfit vagy nőt, sebtében a lábaik közé bújtak, még melegen megragadták az értékes anyagot, és az ürülékgyúrókhoz vitték." Fúj, O1G, és haverjai. Tamogassatok csak .
Tiszafa
2022. augusztus 10. 11:14
Hiába na, a Pápa is szereti a vadhúst...és megáldotta érte az első számú ingyenélőnket, a magyar miniszterelnök-helyettesi (bújtatott) státuszban lévő fővadászunkat. Én még ebben az évben nem láttam-hallottam olyan hírt, ami arról tudósított volna, hogy ez az ember a közért valami hasznosat tett volna. Csak és kizárólag jobboldali és kormányközeli sajtót figyelek, már azt hittem, beteg vagy érte valami, mert egy mondat hír, annyi nem volt róla jan. 01 óta!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik