A Kontra teljes szerkesztősége kiáll a transzfób gyűlölet névtelen áldozatai mellett

2022. augusztus 8. 22:36

Szivárvány Szilárd
Kontra
A 444 névtelen cikkben próbálta elbizonytalanítani a nemváltoztatáson gondolkozó embereket.

„A 444 névtelen cikkben próbálta elbizonytalanítani a nemváltoztatáson gondolkozó embereket. Követeljük a lap és minden hozzájuk hasonló, kirekesztő médium azonnali elszámoltatását!

Sic transit gloria mundi! (így múlik el a világ dicsősége)

Undorral vegyes felháborodással ülünk dermedten a szerkesztőségben. Megadja némán könnyezik, a videós stáb egymást váltva jár hányni a mosdóba, a külpolitikai rovatvezetőt csak nagy nehezen lehetett lebeszélni arról, hogy dühében valami jóvátehetetlent ne kövessen el...

Bizony 2022-ben ott tartunk, hogy az egykor patinás, független, progresszív-liberális lapot, a 444.hu-t is bekebelezte az orbáni gyűlölet birodalma.

Na persze ne úgy tessék ezt elképzelni, hogy Mészáros Lőrinc, vagy Tiborcz István többségi tulajdont szerzett volna a Magyar Jeti Zrt-ben. Ennél sokkal mélyebb és tragikusabb az irányváltás: az egykor értékeire és függetlenségére büszke médium beállt az LMBTQ közösség elleni aljas uszítás hadseregébe és olyan transzfób interjút jelentett meg, mely után a Breitbart, vagy a Kuruc.info munkatársai mind a tíz ujjukat megnyalnák.

AZ ESETLEGES FÉLREÉRTÉSEK ELKERÜLÉSE VÉGETT: EZ NEM AZ ÚJ MÚLT KFT. EGYIK ROSSZUL SIKERÜLT TRÉFÁJA!

A Kontra.hu csapata mindig is elkötelezett támogatója volt transznemű embertársaink kitárulkozásának.

Hisszük és valljuk, hogy csak az a szép, ami kicsit más és a világ igazán szivárványszínű szemüvegen keresztül nézve kerek. Meggyőződésünk, hogy nem lehet elégszer hírt adni a bátor, úttörő szellemiségű transznemű emberek történeteiről, melyekből gyermekek, szüleik és mindenféle korú, bőrszínű és kultúrájú emberek milliói meríthetnek erőt.

A világ egyre nagyobb része áll készen arra, hogy felismerje az Igazságot: az lehetsz, aki csak akarsz! A modern orvostudomány csodálatos vívmányai, némi pénz és a lemaradott, de nem reménytelen többségi társadalom felzárkóztatása egyre több transznemű embertársunknak adják meg a reményt, hogy új testben végre önmaguk lehessenek.

Éppen ezért mélyeséges felháborodással olvastuk a 444.hu-n az »Amíg tesztoszteront szedtem, akármilyen szarul is voltam, nem tudtam sírni« – egy megszakított nemátalakítás története című transzfób rémtörténetet, mely egyes vélemények szerint nagyrészt a fantázia szüleménye. Olyan ugyanis szinte sosem fordul elő, hogy valaki átmeneti tinédzserkori szorongások és az életkorral járó hormonális változások közepette rossz helyről kap »tanácsot« és ennek köszönhetően gyakran visszavonhatatlan károkkal járó beavatkozás sorozattal próbálja orvosolni lelki problémáit – jó sok pénzért egy erre felépült iparág »szakemberei« keze által.”

Nyitókép: Mandiner/Ficsor Márton

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 83 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

@Hannibalbarkasz
@makám
A mi vezérünk megoldja, hogy ne a keményendoldozókisember fizesse meg a 12 ft/kW áron termelt paksi áram háborúshelyzetesvilágpiaci árát!

Majd jön Róbert bácsi és mindenki helyett kifizeti a lóvét.

Punktum.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés