„Európai” lapszemle Orbán után

2022. augusztus 8. 6:27

Bayer Zsolt
Magyar Nemzet
Bartus, Harkai, Puzsér. Ezek nem változtak semmit sem...

„Bartust ezek szeretik ám valójában ma már, szeretik, szemlézik, ha nem látja senki, biztosan megveregetik a vállát, Farkasházy Tivadar pedig állandó szerzőnek tartja a Hócipőjében. (Ki más is tarthatná, és hol máshol?) (...)

Következzék összeállításunk ékköve, koronagyémántja, Puzsér Róbert. Ő ezt fogalmazta meg – természetesen szintúgy a miniszterelnökről: »Kellemetlen érzés lehet fedetlen ágyékkal sétálgatni Tusnádfürdőn, akkor is, ha csak az üzletfelei vannak jelen, de a méltóságos miniszterelnök úr a metéletlen hímtagja elé igazán ránthatott volna bármi mást – csak ne a Mein Kampfot. (…)«

Nos, azért lássuk be, ez új színt hoz a felvilágosult európaiak oly nagyon humánus világába, ugyanis ki hitte volna, hogy felettes énjük egy »metéletlen hímtag.« Amivel persze nincs igazából semmi baj, csak annyit jegyeznénk meg kissé félve, hogy bármennyire kellemetlen is lehet Puzsér Róbertnek fedetlen ágyékkal sétálgatni az européerek olyan nagyon európai kocsonyás közegében, azért mégiscsak a hímtagja elé ránthatna egy harapós lovat, nagyra tátott szájjal.”

Nyitókép: Földházi Árpád

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 45 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Puzsér egy nagy balhímtag.

Amit Márai nem tudott, hogy a kommunisták nem tűnnek el. Csak átalakulnak. Lásd: Lendvai, Vadai, Gyurcsány, Bauer, Gy.Németh, stb., hogy sorolni is tereh..

Amit Márai nem tudott, hogy a kommunisták nem tűnnek el. Miért és hova tűnnének el? Csak átalakulnak. Lásd: Lendvai, Vadai, Gyurcsány, Dobrev, Bauer, Gy.Németh, stb., hogy mégvsorolni is tereh..

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés