Undorító, ocsmány és hazug beszédet mondott Orbán Dallasban, a legfontosabbat elhallgatta az amerikaiak elől

2022. augusztus 5. 9:15

Bartus László
Amerikai Népszava
Röfi Dallasban. Tanítja az amerikaiakat.

„Olyan képet rajzolt az amerikaiak elé, mintha a magyar nők, asszonyok a Chuck Norris-típusú macsó férjeik alárendeltjei, kiszolgálói lennének, akiket nem fertőzött meg a genderidológia, akiket nem rontott meg a feminizmus, a női egyenjogúság, akik még tudják, hogy az asszonynak hol van a helye, mi a szerepe, és a feleségnek kuss van. Mint az Orbán-családban. Majd ezek után Orbán azt mondta a jelenlevő férfiaknak, hogy »ha még nem nősek, azt javaslom, azonnal keressenek egy magyar feleséget.« Nyilván, mert az tudja, hol a helye, az anya nő, az apa férfi, és pofa be.

Ilyen lealacsonyító, megalázó módon magyar nőkről még nem beszéltek, mint ez az idomtalan, férfiatlan elhízott disznó, aki úgy beszélt a magyar nőkről, mintha a tulajdonai lennének, s eszközei a férfiaknak. Orbán kiárusította a magyar asszonyokat. Ha olyan feleséget akarnak, akinek pofa be van, aki a férfi alárendeltje, akkor vegyenek maguknak magyar feleséget. A »kereszténységével« hencegő Orbán ennél ocsmányabbul már csak a homoszexuális és transzgender magyarokról beszélt, amikor az amerikaiaknak is azt ajánlotta, hogy »kevesebb nőimitátort, és több Chuck Norrist«.

Ilyen együttérzés és tisztelet nélkül, ilyen rohadék, mocsok módon európai politikus még nem beszélt sem a nőkről, sem a meleg embertársairól, és mondja ezt egy olyan tetü, akinek a családjában egy olyan feminin fiú nőtt fel az apja minden erőszakossága és durvasága ellenére, mint az ő fia. Akit ahelyett, hogy elfogadna olyannak, amilyen, bebaszta a hadseregbe, hogy Chuck Norris legyen belőle. Ilyen egy büszke heteroszexuális fehér magyar »keresztény« férfi, a világ bunkója, aki attól férfi, hogy veri a feleségét, mint az állat, zabál, mint a disznó, és iszik, mint a gödény. Ez a minta.

Röfi Dallasban. Tanítja az amerikaiakat.

Orbán azt állította, hogy ő nem antiszemita, de azért a zsidó-világösszeesküvés emblematikus figuráját, a neonácik céltábláját, Soros Györgyöt gyalázta. Ő nem rasszista, azt a globalista és idióta liberális hírhamisító média találja ki róla, de azért dicsekszik a kerítéssel, amit a más fajú, más vallású, más bőrszínű embertársaival szemben emeltetett, akikről egy hete mondta el, hogy más fajú emberek, akikkel a magyarok nem keverednek, mert nem akarnak kevertfajúak lenni. De ő nem rasszista, persze, ahogy Hitler sem volt az.”

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 254 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Én nem tudom, milyen beszédet mondott.
De nem is érdekel.
Gyurcsányi is szokott beszédeket mondani, de csak az öszödit hallgattam meg, azóta az sem érdekel.
Apropó, hogy áll a rezsiharc?
Igaz, hogy Magyarország kimarad a távolban zajló háborúkból? (Ukrajna, Afganisztán, Irak, Kína...)

A jugóból kimaradtunk, igaz oda sem hívtak minket. Meg az ukrán háborúba se.
Sőt '41-ben az oroszok ellen se.

Szard össze magad!

Ámérikában van sürgősségi? :)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés