Amíg Orbán Amerikában nyaral, addig a baloldal szorgosan dolgozik

2022. augusztus 4. 16:15

Szalma György
Kontra
Mutatjuk, mit tesznek az országért, miközben az elszigetelődött kormányfő Dallasban lébecol!

„Orbán Viktor Amerikában tárgyal, képviseli az ország érdekeit a következő amerikai elnök, Donald Trump politikai közössége előtt. Ugyanis ne legyenek kétségeink azt illetően, hogy belátható időn belül hatalomváltás történik Amerikában.

A magyar kormány elszigetelődéséről szőtt baloldali meséknek pedig csak azok dőlnek be, akik a realitások helyett vágyvilágba száműzik magukat. Külföldön is tisztában vannak azzal a meghatározó politikai erők, hogy Magyarországon a Fidesz–KDNP az egyetlen kormányzóképes formáció, a baloldal semmilyen érdemleges társadalmi támogatottságot nem tud felmutatni. Még a világgazdasági válság kapujában sem tudták meglovagolni az egzisztenciális aggodalmakat.

Kemény időszak elé néz a világ, benne Magyarország is. A magyar emberek pedig sokkal inkább bíznak a kormányban, mint a program és jövőkép nélküli baloldalban.

Ebben a helyzetben kérdés, hogy mi a helyzet a baloldal legendásan jó nyugati kapcsolataival? Miért nem jönnek létre fontos találkozók, amelyek során a baloldal bebizonyíthatná, hogy nemcsak elfogadottak nyugaton, de a befolyásuk is megvan ahhoz, hogy Magyarországot segítsék?

A baloldal száján miért nem csúszik ki soha a béke szó? Miért nem emelik fel hangjukat az európai béke megőrzése érdekében? Tényleg csak annyira telik tőlük, hogy a hazánknak járó uniós források késleltetésében együttműködjenek Magyarország ellenségeivel? Ez a baloldal eredménye válsághelyzetben? Ne kapja meg Magyarország a saját pénzét, ameddig nem került hatalomra a baloldal?

De tényleg, mivel foglalkoznak a baloldali prominensek, miközben sötét fellegek gyülekeznek az egész világ felett?”

Nyitókép: Donáth Anna Facebook-oldala

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 82 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés