Márki-Zay a lehallgatásról is hazudott, bizonyíték nélkül hadovált összevissza

2022. augusztus 4. 11:00

Bartus László
Amerikai Népszava
Ez az ember közveszélyes elmebeteg. Normális ember ilyen felelőtlen kijelentéseket nem tesz.

„Márki-Zay nem Orbán ellen harcol, hanem az ellenzék ellen. Karrierje útjában van az ellenzék, ezért szándékosan rombolja, ahol tudja. A helyükbe nem tud lépni, mert ahhoz nem elég szétverni valamit, építeni is kellene, amire viszont alkalmatlan. De arra jó lesz, hogy az ellenzék maradék hitelét is lerombolja és az ellenzéki oldalt megossza, szétverje, lenullázza. Jelszava már nem Orbánt veszi célba, hanem az ellenzéket: »Hiteles alternatívát építünk!« Ez nem Orbán fasiszta államának, hanem Orbán ellenzékének az »alternatívája«.

Ami pedig a hitelességet illeti, az jól megállapítható ebből a bizonyíték nélküli bejelentésből és handabandázásból is. Ez az ember a »hiteles« alternatíva, aki bizonyíték nélkül ilyen súlyos állítást megfogalmaz, és aki miután először jutott pénz közelébe a kampányadományok révén, azzal sem számolt el, hanem ellopta, az infantilis és giccses kékszalagjának még nagyobb gyönyörűségére. Ez a lehallgatási duma is olyan, hogy a felelőtlen hazudozása ellenére lebegtetheti, és a hülye emberek el is hiszik, hogy »nem lehet bizonyítani, de biztos így volt«.

Ez az ember közveszélyes elmebeteg. Hogy nem normális, az egészen biztos. Normális ember ilyen felelőtlen kijelentéseket nem tesz, mert azzal rombolja a hitelét annak is, ami igaz. Karácsony Gergelyt nagyon súlyos felelősség terheli, hogy ezt a szörnyeteg palit rászabadította a magyar »közéletre«. Ez megbocsáthatatlan, hogy tényezőt csinált egy párt és támogatottság nélküli hülyéből, aki alig néhány hónapja produkálta az ellenzék legsúlyosabb kétharmados vereségét, de már megint ugyanazt mondja, hogy ő a fideszeseket is megnyeri.

Ez az ember kényszerzubbony után kiált. Hogy az ATV futtatja ezt a félbolondot, azon nem csodálkozunk, ők ezért kapják a pénzüket Orbántól. De az ellenzéki sajtó már igazán nevén nevezhetné a hódmezővásárhelyi félnótás ámokfutót, és helyére tehetné ezt a senkit.”

Nyitókép: MTI

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 55 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Honnan tudja Bartus, hogyan szokott viselkedni egy normális ember? Olvasta valahol?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés