„Homályos bölcső”

2022. augusztus 3. 16:00

Pilhál György
Magyar Nemzet
A Pride kiváló terep, nemi identitászavarban szenvedő balekok mögé bújva lehet provokálni a világot.

„Illetékes helyen jó ideje kiadták a jelszót a világ felforgatására. Ennek megfelelően minden hájjal megkent, dörzsölt anarchisták kavarnak köröttünk.

A melegfront kiváló terep, nemi identitászavarban és feltűnési viszketegségben szenvedő balekok háta mögé bújva lehet provokálni a világot – persze szigorúan a demokrácia és az emberi jogok kiszélesítése érdekében. Iskolapélda erre a La Repubblica olasz napilapnak minap interjút adó Dombos Tamás panaszáradata. A Háttér Társaság alapítója klasszikus fekáliamixer. Hallgassuk csak! »Magyarország tizenkét éve homályos bölcső azoknak, akik igényt tartanának az LMBTQ-jogaikra – kezdi zavaros fejtegetését, majd oda lyukad ki, hogy Budapest toleráns város, a gondok vidéken vannak, ahol az állampolgárokat átitatja az állami propaganda; a média a Fidesz szolgálatában áll.« Ráadásul, teszi hozzá a cipófejű hátteres vezér, a piszok kormány megpróbál párhuzamot vonni a pedofilok és az LMBTQ-közösség között. Megtudjuk azt is, hogy mindeközben a nép 59 százaléka támogatná a melegházasságot. (Gondolom, ez Pulai András Publicus Intézetének mérése.)

»Nem a melegekkel van baj, hanem a háttértársaságokkal!« – írja egy hozzászóló. Egy másik úgy látja: »Ha ezt a belvárosi vízgereblyézőt kitennék egy tanyára, fél éven belül éhen halna. Legföljebb a vadkendert találná meg.«

Én meg arra vagyok kíváncsi, mi lesz a sok jogvédővel, LMBTQ-harcossal, liberális panaszkodóval, ha majd egyszer a kificamodott emberek gyámolításával már nem lehet tovább ügyeskedni. Ha elfogy a kereslet az átlátszó melegdumákra. Ez a Dombos például elmegy dolgozni? Na, ne…”

Nyitókép: Pixabay

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 17 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés