Jakab már a saját pártjának is kínos: a jobbikos sajtó egy hónapja nem hajlandó szerepeltetni őt

2022. július 7. 15:04

Ódor János László
Kontra
Ha már bukás, legyen nevetséges!

„A Jobbik házisajtója csendes, újra csendes... Elzúgtak jakabos hírei.

A Jakab Péter-féle Jobbik története annyira tankönyvbe illő, tökéletesen ívelt bukás, hogy még sokáig emlékezni fogunk rá: talán csak a trainspottingos Spudéval tudjuk összemérni, aki bedrogozva ment el állásinterjúra, szintén kevés sikerrel. Mindig kicsit naivak vagyunk, és a jobbat (?) feltételezzük politikai ellenfeleinkről, ezért még fennáll a gyanúnk: nem ennyire hülyék ezek, hanem szándékosan, némi pénzért és pozícióért cserébe végezték ki a számunkra amúgy sem túl szimpatikus  pártjukat.

Jakab Péter buta előadásainál és túltolt kisemberi hőbörgéseinél is teljesen nyilvánvaló volt, hogy a Szeszélyes évszakok-paródiára a budapesti, amúgy ex-SZDSZ-szimpatizáns, mostanában gyurcsányista közegen kívül senki sem vevő a Facebookon – de ő csak nyomta és nyomja azóta is.

Jakab Péter sorozatos, nagyon kínos megnyilvánulásai, előválasztási bukása, magánéleti válsága, pártjának és pártszövetségének áprilisi orbitális pofára esése majd pártelnöki lemondása után is van élet nála: nem áll le. Facebookos oldalán napi két-három posztban ontja a megszokott tartalmakat: a nép pártján, népnyúzó kormány, luxus lett a lecsó – és azt is megtudhattuk, hogy utál a Parlamentbe bejárni, mert sok ott a szar ember, ezért ő kimegy Az Emberek közé!”

Nyitókép: MTI/Kovács Attila 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 13 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Jakab bohócnak már kifele áll a szekérrúdja a jobbiknól. A Parlamentből is, ha szorult bele egy kis becsület. Ha nem akkor is.

Mi van hülyegyerek, nicknevet váltottál? Márai pont az olyanok eljövetelét jövendölte, mint te és Jakab.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés