Hoppál: Köszönetemet fejezem ki az orvosok és ápolók heroikus, kiváló munkateljesítményéért

2022. július 6. 15:37
Helyzetjelentést közölt a kórházból az államtitkár.

Mint arról mi is beszámoltunk, mentő vitte el a parlamentből Hoppál Pétert, erről maga a politikus számolt be közösségi oldalán kedden. Szerdán ismét jelentkezett az államtitkár. 

Hálásan köszönöm a százezernyi megtekintést, a tízezernyi üzenetet, jókívánságot, üdvözletet, imádságot! Elenyésző balos rosszindulat is beesett (Dögölj meg! Stb.), van még munkánk...”

– írta. 

Mint bejegyzéségben írja, „a kijelölt, terület szerinti, ÁLLAMI kórház Sürgősségi Betegellátási Osztályára vittek, és igen, nekem is, mint mindenkinek várakozni kellett kora estétől;  késő este-éjjel lezajlottak a vizsgálatok, amik között szintén várakoztunk, ezek közben derült ki, hogy egyrészt enyhe tüdőgyulladásom van (légkondi okozta!), másrészt a hasi panaszok oka vakbélgyulladás, amit műteni kell. A műtő foglalt volt, természetesen vártunk, hajnalban került rám a sor, tegnap 3.30-kor toltak ki a sikeres altatásos műtét után. Tegnap még nem ehettem, ma csak pépeset, közben folyamatosan vénás antibiotikum koktélt kapok a tüdőgyulladás kezelésére. A sebeim gyógyulnak, emiatt ma már el is engedhetnének, de a tüdőgyulladás miatt még 1-2 napot benn kell maradnom”.

Hoppál posztja végén dicsérte a magyar egészségügyet: „itt is megerősítem, hogy a magyar egészségügyi ellátás MINDENKINEK kiváló, aki külföldön kipróbálta már ezt, mindenki itthon kezelteti magát, nem véletlen.

Sokadszorra itt is elmondom, a magyar egészségügyi dolgozók szuper szakemberek, köszönetemet fejezem ki az orvosok és ápolók heroikus, kiváló munkateljesítményéért”

 – írta.

Nyitókép: Hoppál Péter Facebook-oldala

Összesen 28 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Nincs kettős mérce, csak bűnöző és jog van!"

Egyetértünk!

Ezek a szart is csokoládéként tukmálják.....

Attól, hogy az újarisztokrácia mindenhol mindent megkap, mit szem-száj megkíván, attól még az ország rohad tovább.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés