Megjött az ukáz fentről, hogy az én könyvemet el kell tüntetni Böjte könyvei mellől

2022. július 6. 6:00

Perintfalvi Rita
Facebook
Több Libri-dolgozó is írt nekem.

„Oké, tudjuk már, hogy ezek újra az 50-es évek és nem tűrik a renitens akciókat. A napokban több Libri dolgozó is írt nekem, hogy bizony az ő akciójuk volt az, hogy a könyvemet odatették Böjte Csaba könyve mellé. Vagyis ezt nem a cég rendelte el, ugyanis ilyen rendezési elv nincsen, hiszen kiadónként teszik ki a könyveket. Ezúton is hálás köszönet a bátorságotokért és azért, hogy vállaltátok a következményeket is! Végtelenül büszkék vagyunk Rátok! Remélem komolyabb bántódása senkinek nem esett!

Mára már viszont nyilván megjött az ukáz fentről, hogy az én könyvemet el kell tűntetni Böjte könyvei mellől, illetve, ha lehet, akár teljesen el kell dugni. Ezt igazoltak vissza néhányan, akik végigjártak jó pár üzletet és már nincsen ott a könyvem Böjte könyvei mellett, de néhány helyen még ott van egy könyvnyi üres hely, amiből az látszik, hogy ott lehetett korábban. Sőt volt, hogy nem is látták a könyvemet a könyvesboltban és miután kérték az eladótól, csak nagy keresgélés után találtak belőle. De teljesen el volt dugva. Ez persze jelenthetné azt is jó esetben, hogy elfogyott az összes és azért nincsen belőle. Vagy jelentheti azt is, hogy a Libri-n belül került fekete listára a könyvem. Ez utóbbi nagyon elszomorítana, remélem, hogy nem ez a helyzet áll fenn!

Jó lenne tudni, hogy mi az igazság! Én mondjuk azt sem bánom, ha a könyvemből, ami volt már kultuszkönyv, szimbolikus felkiáltó jel, politikai üzenet, most hirtelen fekete-listás-tiltott-eldugott könyv lesz! Mert ez is csak azt mutatja, micsoda ereje van annak, ha a bátor áldozatok végre megszólalnak! Persze lehet tenni egy újabb kísérletet az elhallgattatásukra, de az igazság akkor is győzedelmeskedni fog minden hazugság, eltussolás és elhallgatás felett!”

Nyitókép: Perintfalvi Rita Facebook-oldala

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 110 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Perintfalvi, nix ugribugri!

Miféle ukáz? Egy szent könyvei mellett semmi keresnivalója nincs a Sátán könyvének.

Azért az jelzés értékű, te álkatolikus eretnek, hogy sem a Szentírás, sem a kereszt, sem a rózsafűzér nincs a kezedben.
Ellenben mindig ott a szivar, piásüveg, piáspohár és a sátáni vigyor.
Ezek Perintfalvi atributumai.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés