Múlt héten megkérdeztem Orbánt, hogy halálra akarja-e dolgoztatni a magyart

2022. július 04. 09:49

Döbrögi azt válaszolta, hogy én csak maradjak csendben, mert a Fidesz valójában csökkentette a nyugdíjkorhatárt.

2022. július 04. 09:49
null
Jakab Péter
Jakab Péter
Facebook

„Múlt héten megkérdeztem Orbánt, hogy halálra akarja-e dolgoztatni a magyart. Csak mert Orbán jobbkeze, Matolcsy szerint emelni kéne a nyugdíjkorhatárt.

Döbrögi azt válaszolta, hogy én csak maradjak csendben, mert a Fidesz valójában csökkentette a nyugdíjkorhatárt.

Kár, hogy ezt a férfiak fele egyáltalán nem tapasztalhatja meg, mert még nyugdíj előtt meghal. A többi meg nem hiszi el.

Én azt mondom, 40 év munka legyen elég. Rendvédelmiseknél kevesebb. Az a kormány, amelyik többet akar, valójában nem akar nyugdíjat fizetni. Takarékos nyugdíjaspolitika, csak piszok embertelen.”

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hetediknap
2022. július 05. 08:48
Jakab ! Téged ez a veszély nem fenyeget !
szabadelvűnemzetikonzervatív
2022. július 05. 06:56
Van egy haverom, aki kőkommunista. Apja is az volt, nagy muftiknak gürizett a házuknál, hogy olyan munkahelyre betegyék, ahol egész munkaidő alatt a faszát vakarja csak, hogy maszekra legyen energia. Na ez a haverom, akivel nem sokat beszélünk, ahogy korosodik egyre seggnyalóbb, elvetemültebb komcsi, azt mondja április 3 előtt pár hónappal. Senki másban nem bízok, mint Jakabban. Na, benne látom, hogy letudná váltani Orbánt. Az oda teszi magát, beolvas nyíltan. Most, mikor néha beszélünk, ki nem ejti a száján Jakabot. Elfelejtette. Elfelejtette, hogy mennyire Istenítette, hogy mennyire imádta, mennyire bízott benne, hogy majd megnyerik és a kisvárosában beteszik valami A4 es papír tologatónak havi nettó 500.000 vagy 800.000 forintér, ahol a kimázolt csatakanca irodista elvtrásnők picsáját is meglehet simogatni olykor olykor. Ilyen világot álmodnak a kommunisták. Még mindig! A munka őket nem nemesíti. Soha nem volt így, nem is lesz.
Innogreen23
2022. július 05. 05:25
Már megint. Olyan pofázik a munkáról, aki életében egy lapát földet arrább nem dobott, egy szöget be nem vert, viszont nagy nagy lelkesedéssel adja elő a nép hangja c performanceot. Segítek neked te feritípusú böszme barom. Nem köpcös, hanem Miniszter elnök úr. Teeee pedig nem országgyűlési képviselő, hanem egy utolsó rühellet mocsok szarházi büdös bunkó, megélhetési ellenzéki szemét szar vagy.
Sulammit
2022. július 04. 22:24
Egy Potocskáné buktatott meg, Jakab! Ez nem vér ciki? Angliában 12 óra a munkaidejük a "melósoknak", te hangyaeszű. A kócosnak mit mondanál?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik