A DK Varju László nevű képviselője képes volt megtámadni Böjte Csaba testvért

2022. július 04. 22:44

Sokszor gondoltuk, hogy a baloldal már nem tud mélyebbre menni, de tévedtünk.

2022. július 04. 22:44
null
Dömötör Csaba
Facebook

„Sokszor gondoltuk azt az elmúlt évtizedekben, hogy a baloldal már nem tud mélyebbre menni, de az a helyzet, hogy mindig tévedtünk. Mert mindig tudtak.

Ugyanezt érezhette mindenki, aki követte a mai parlamenti vitákat. A DK Varju László nevű képviselője képes volt megtámadni Böjte Csaba testvért. Mindezt azért, mert úgy gondolta: az egyik nevelőotthon egyik munkatársának megdöbbentő, védhetetlen és sok év börtönnel járó bűne jó alkalom arra, hogy Böjte Csabát is magával rántsa a baloldali politika mocsarába.

Arról a Böjte Csabáról van szó, aki évtizedek óta mutat példát mindannyiunknak szolgálatból, törődésből, és a lehetetlennel dacoló hitből. Nála mindezek állandó körülménye a végtelen derű, olyan, amely csak kevesek sajátja.

Arról a Csaba testvérről van szó, aki még a 80-as években lépett a ferences rend kötelékébe. Akkor, amikor Varju László elvtársai még javában tomboltak. Abban a Romániában, ahol a magyar kisebbségi lét terhét csak a legnagyobb akaraterővel lehetett cipelni.”

Nyitókép: Dömötör Csaba Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2022. július 05. 20:01
mert a görény azt hiszi hogy olxan mi arádió székház!
Innogreen23
2022. július 05. 15:57
Varnyú fiam varnyú! Ismered azt a történetet, hogy talpuk alatt fütyül a szél? Nem, nem az ejtőernyős oktatófilmre gondolok. Hideg hideg, tobább tovább. Hidd el nagyon közel jársz, állsz hozzá kisrigó, ő izé kisvarnyú.
Namond
2022. július 05. 13:03
Id Orbán Győzőnek nem lett volna szabd felmondania, Varjú László robbantó mesternek.
Nemtudommegállni
2022. július 05. 12:14
Sajnálom, hogy egy dolmányosnak több az esze, mint ennek az ingyenélő ostoba névrokonnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik