Böjtét örökre el kell tiltani gyerekekkel való foglalkozástól, mert tíz éven át kiszolgáltatott gyerekeket pedofiloknak

2022. július 04. 18:02

A hamis Böjte-kultusznak vége, vegye tudomásul mindenki.

2022. július 04. 18:02
null
Bartus László
Bartus László
Amerikai Népszava

„A történtekre nincs mentség. A bántalmazott, megerőszakolt gyerekekkel szemben elkövetett bűncselekményeket nem kisebbíti és nem szépíti, hogy voltak olyanok, akiket nem erőszakoltak meg, és esetleg megúszták szellemi, lelki és fizikai bántalmazás, visszaélés és abúzus nélkül. Egyetlen ilyen eset sem történhet, és itt nincs »hibahatár«, tűrésküszöb. Nem mentség, hogy nem mindenkit erőszakoltak meg, mert egyetlen ilyen eset sem történhet meg. Ha pedig tíz éven át zavartalanul erőszakolhat meg egy pedofil rábízott gyerekeket, akkor azért az is felel, aki ezt lehetővé tette.

Böjte Csabának mennie kell, nem vezethet tovább gyermekotthonokat, árvaházakat, ha ilyen megtörténhetett az irányítása alatt. Böjte azért nem mond le, mert neki a megrontott gyerekeknél fontosabb a hírnév, a dicsőség, a bálványozás, a celebkedés, aminek alapja az, hogy ő az »árvák megmentője«. Ezért van szüksége a gyerekekre, és arra, hogy tovább folytathassa dilettáns, amatőr, felelőtlen és kártékony tevékenységét. Böjte nem a gyermekek megmentője, hanem a gyermekek veszélyeztetője. Papként még nem tudta elhagyni a száját egy kósza bocsánatkérés.

A hamis Böjte-kultusznak vége, vegye tudomásul mindenki. Akik eddig támogatták, azoknak felelősségre kell vonniuk, és fel kell szólítaniuk, hogy mondjon le, és távozzon.”

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 274 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Libakergető
2022. július 05. 23:34
De jót tenne a világgal, aki ezt a szarkupacot visszaszuszakolná az anyjába.
Unknown
2022. július 05. 19:55
Bartus László elvtársat megfertőzte a Stupid-22 vírus. Ez a vírus megeszi az ember agyát, de ez kivülről nem látszik, ezért ír ilyen cikkeket.
Chardonnay99
2022. július 05. 18:00
Bartus úr ugyanilyen szigorú volt Gothár Péter esetében is?
masikhozzaszolo
2022. július 05. 13:09
Amerikát tessék azonnal bezárni! Leengedni a kontinenst a sós víz alá! Az elnök a gyereklányok fejét szagolgatja, simogatja!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik