Az Orbán-tétel

2022. július 2. 7:52

Mellár Tamás
hvg.hu
A miniszterelnök a hétfői parlamenti ülésen derekasan helytállt, ragyogó válaszokat adott az ellenzék rosszindulatú kérdéseire.

„A miniszterelnök a hétfői parlamenti ülésen derekasan helytállt, ragyogó válaszokat adott az ellenzék rosszindulatú kérdéseire. S mindeközben, úgy nem mellékesen egy új közgazdasági összefüggéssel is megajándékozott bennünket, együgyű közgazdászokat. Hiába no, a nagyság minden területen megmutatkozik. Nem számít, hogy kormányzó miniszterelnökünk jogász végzettségű, ha a szükség úgy hozza, akkor tud ő a közgazdaságtudományban is maradandót alkotni.

Hétfőn ennek lehettünk tanúi a Parlament falai között. Miniszterelnökünk azt az összefüggést állapította meg – nevezzük ezt mostantól Orbán-tételnek –, hogy minél közelebb fekszik egy ország a háborús övezethez, annál magasabb az adott országban az infláció.”

Nyitófotó: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 90 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Közel vagyunk egy háborús övezethez. Növekszik az infláció. Nem mindegy, hogy ez közhely, vagy tudományos tétel?

A Gyurcsány-tételről beszéljen ez a korrupt vizsgáztató:
"Mellár szerint, amiért azonban mégis emlékszik rá, az az, hogy
amikor jött vizsgázni, akkor minden alkalommal rendre reggel az irodámban megcsörrent a telefon, és valaki a pártbizottságból szólt – és akkor ilyen tegező viszonyban –, hogy „kérlek szépen, elvtárs, figyelj oda, mert Gyurcsány elvtárs jön ma vizsgázni”. És akkor én mindig kötelességtudóan azt mondtam, hogy természetesen oda fogok figyelni, mert hiszen én minden diákra oda szoktam figyelni
– vallotta a filmben Mellár Tamás, aki akkoriban négyest adott a diáknak.

Takarítónők és kukások véleményét mikor kezdi lehozni a Mandi? Nagy igény lenne arra is.

Az átkosban abban állt a nagy todománya, hogy a Feri-féléknek jó jegyeket adjon! Marxista közgazdász a bácsi. Volt és maradt is.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés