Amikor Orbán Viktor tárgyalt Putyinnal, rá pár napra kitört a háború

2022. július 1. 8:07

Gréczy Zsolt
Facebook
És ki rángatta bele Magyarországot a háborúba?

„Közleményt adott ki tegnap a Fidesz, hogy ha Gyurcsány Ferencen múlna, már se benzin, se árstop, se gáz, se áram, se rezsicsökkentés nem lenne, és már belerángatták volna Magyarországot a háborúba. Akkor tisztázzuk: a Gyurcsány-kormány idején nem volt benzinkorlátozás, mindenki annyit tankolt, amennyit akart. És a mostaninál sokkal olcsóbban. Volt áram, és gáz elegendő, utóbbiból még adtunk is a megszoruló szomszéd országoknak.

A Gyurcsány-kormány idején nem volt a közértekben áruhiány. Igaz, nem is került 600 forintba egy kiló kenyér, hogy a többit ne is említsem. A Gyurcsány-kormány idején erősebb volt a forint, kisebb volt a költségvetés hiánya és az államadósság.

És ki rángatta bele Magyarországot a háborúba? Amikor Gyurcsány Ferenc tárgyalt Putyinnal, akkor visszakaptuk a sárospataki könyvtárat, és az orosz vezető térdet hajtott az 56-os öröklángnál a Kossuth téren. Amikor Orbán Viktor tárgyalt Putyinnal, rá pár napra kitört a háború.

Utóirat: Márciusban, a választás előtt a Fidesz közleményt adott ki arról, hogy azért kell győzniük, hogy soha többé ne kelljen gyurcsányozni.”

Nyitókép: MTI/Soós Lajos

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 197 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Na látod Gréczike, milyen ügyesen tudja irányítani Orbán Viktor Putyint? Akkor mégsem Putyin pincsije, ahogyan eddig neveztétek, hanem Putyin Orbán pincsije?

Orbán, ki más? Ja, nem is állunk háborúban. Nem baj, azért is Orbán a hibás. Ez olyan egyetemes világmagyarázatnak tűnik.

Orbán sugallta neki.

Ez nem visszafelé mutogatás, hanem tapasztalat. Gyurcsányékat csak annak alapján lehet megítélni, amit kormányzásuk alatt láttunk tőlük, és annak alapján, ahogyan most viselkednek. Fejleszthetnéd a logikai készségedet.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés