Kende Péter az ellenzékről: Nincs intellektuális teljesítmény

2022. június 30. 15:52
Orbán Viktor személyisége még a parlamentben is „csalhatatlanul” megjelent, állította párhuzamba a miniszterelnököt az ellenzéki vezetőkkel a balliberális ügyvéd.

Úgy tűnik, hogy a magyar ellenzék április 3-a óta nyújtott teljesítménye annyira védhetetlen, hogy az inkább a baloldalhoz sorolt közéleti szereplők sem tudnak semmi biztatót mondani róla. 

Korábban már beszámoltunk az ATV Egyenes Beszéd című műsorának szerda esti, ahol Nagy Attila Tibor úgy fogalmazott (feltehetőleg az ellenzéknek címezve), hogy „fölösleges úgy tenni, mintha csak szegényekből állna ez a társadalom”.

Az Orbán-rendszer alatt nőtt az életszínvonal Magyarországon – tette hozzá az elemző.

Ugyanebben a műsorban fakadt ki Kende Péter is, aki a hétfői parlamenti vitára reagálva azt mondta, hogy „az ellenzék oldaláról nincsen intellektuális teljesítmény” (...) „semmi, egy nulla!”

Hozzátette: Orbán Viktor személyisége még a parlamentben is „csalhatatlanul” megjelent.

 

Összesen 37 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Igazából az sem intellektuális teljesítmény már, ha valaki kijelenti, hogy az ellenzékben nincs intellektuális teljesítmény.

Egyáltalán mikor történt utoljára olyan, hogy az ellenzék intellektuális teljesítményt volt képes felmutatni?

Anno több elemző az előválasztást próbálta intellektuális teljesítménynek, innovációnak beállítani, mert hogy a médiafigyelem, meg a mozgósítás, satöbbi, de szerintem eleve hibás koncepció volt az egész előválasztás.

"...nincsen intellektuális teljesítmény..." - nem a szellemi képességükkel lehet probléma, hanem az, hogy a képviselni kívánt társadalmi rétegekkel nincsenek kapcsolatban, azok problémáit nem ismerik és politikai szintre sem tudják vinni.

Nekem is Kende intellektusa jutott eszembe, ami mérhetetlen. De lehet, hogy az ellenzékhez képest mégis valami.

Nagyon rossz állapotban van az ellenzék:-)))))

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés