Baloldali elemző: Az Orbán-rendszer alatt nőtt az életszínvonal Magyarországon

2022. június 30. 12:28

„Fölösleges úgy tenni, mintha csak szegényekből állna ez a társadalom” – tette hozzá Nagy Attila Tibor.

2022. június 30. 12:28
null

Az ATV szerda esti adásában többek között a hazai életszínvonal is szóba került. Az ATV műsorának egyik vendégeként Nagy Attila Tibor egy ponton elmondta: „azt azért meg kell, hogy mondjam, és

Fölösleges úgy tenni, mintha csak szegényekből állna ez a társadalom” – fogalmazott az elemző.

Az ATV adásának említett részletét az alábbiakban hallgathatja vissza:

Nyitókép: YouTube-videó

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Brüsszelidemokrata
2022. június 30. 14:29
Csak a fidesz vagyona nőtt az elmúlt 12 évben
LancelotDuLac
2022. június 30. 12:47
"Baloldali elemző: Az Orbán-rendszer alatt nőtt az életszínvonal Magyarországon" - Máshol is nőtt csak 3-szor annyit xDDD A másik, ha már elemző akkor nincs jobb- meg baloldal, mert ha van akkor, már nem elemző, mert részre hajló lesz az elemzése. Mert pl. NAT mondta, hogy Orbán legjobb kampány főnöke Makiszar, ha baloldali lett volna akkor nem mond ilyet. Egyébként meg ebben - teljes mértékben egyetértettem. Makiszar egy féreg.
nyugalom
2022. június 30. 12:46
Csak nem?
villogókékfog
2022. június 30. 12:25
Nincs mese, a moslék lehúzza a rolót, kapcsolja le a villanyt és visszavonul állandó állomáshelyére: vagy vissza a kiképzőkhöz, vagy valamilyen mély ismeretlenségbe, csilliárd kilométerre a közügyektől és a nyilvánosságtól.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!