Be kellene tiltani a Pride-ot!

2022. június 29. 6:16

Felföldi Zoltán
Magyar Nemzet
Törvényellenes, hiszen népszerűsíti a homoszexualitást és elérhető 18 éven aluliak számára.

„A politikai funkcionális analfabétákat tömörítő Párbeszéd egyik oszlopos tagja, Barabás Richárd arra kérte Novák Katalin köztársasági elnököt, hogy vegyen részt a Pride fedőnevű LMBTQ-ralin. Novák Katalin méltóságteljesen kezelte le a viccnek gyenge, bunkóságnak erős meghívást, egyszerűen nem véve tudomást róla. Sokan mondják, hogy ez a helyes megoldás. Egyszerűen nem kell tudomást venni róluk. Van azonban egy kis bökkenő. Egyrészt az, hogy ha nem veszünk róluk tudomást, ezzel csak azt érjük el, hogy évről évre emelik a tétet, egyre elképesztőbb ötletekkel állnak elő, és egyre elképesztőbb dolgokat próbálnak lenyomni a normális többség torkán. Aztán Budapesten kívül előbb-utóbb vidéken is megjelennek, ahogyan tették ezt a tavalyi évben Pécsen.

Másrészt tisztában kell lennünk azzal, hogy a Budapest Pride és annak minden rendezvénye – beleértve magát a felvonulást – törvényellenes. A gyermekek védelme érdekében egyes törvények módosításáról szóló, 2021. évi LXXIX. törvény (az úgynevezett gyermekvédelmi törvény) ugyanis egyértelműen fogalmaz: »E törvényben foglalt célok és gyermeki jogok biztosítása érdekében tilos tizennyolc éven aluliak számára pornográf, valamint olyan tartalmat elérhetővé tenni, amely a szexualitást öncélúan ábrázolja, illetve a születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérést, a nem megváltoztatását, valamint a homoszexualitást népszerűsíti, jeleníti meg.«

Márpedig a Pride kifejezetten ezt teszi: megjeleníti és népszerűsíti a homoszexualitást, a születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérést és a nem megváltoztatását, és – tekintettel arra, hogy a felvonulásra hét végén, fényes nappal, a belvárosban kerül sor – mindez kifejezetten elérhető 18 éven aluliak számára. Éppen ezért a Pride mellett nem elnézni, hanem személyes véleményem szerint – az ugyanezen dolgokat megjelenítő és népszerűsítő szivárványos zászlónak közterületeken és középületeken való elhelyezésével együtt – a leghatározottabban tiltani kell.”

Fotó: MTI, illusztráció

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 70 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés