Markolóval támadt a rendőrökre egy férfi az Egyesült Államokban (videó)

2022. június 29. 11:05

„A kiképzésen nem készítettek fel az ehhez hasonló helyzetekre” – nyilatkozta az egyik rendőr.

2022. június 29. 11:05
null

Lencsevégre kapták, amint egy vermonti férfi markolóval rátámad az intézkedő rendőrökre, akik megpróbálták őrizetbe venni a fiát – számolt be az Index.

A lap szerint a rendőrök azért mentek a helyszínre, hogy letartóztassák a testi sértéssel és lopással gyanúsított Brandon Tallmant, közölte a rendőrség. Miközben a rendőrök megpróbálták megbilincselni a 24 éves fiát,

Wayne Tallman a markológép kezelőszervei mögé ugrott, és mozgásba hozta azt.

A felvételeken látszik, hogy az apa a kotrógéppel kelt fia védelmére. A rendőrök megpróbáltak kitérni a gép elől, miközben a fiatal fiút a földre szorították.

„A kiképzésen nem készítettek fel az ehhez hasonló helyzetekre” – nyilatkozta a vermonti állami rendőrség egyik parancsnoka a megpróbáltatás után. A férfi végül felhagyott a fenyegetőzéssel, és hivatalos személy elleni súlyos testi sértés, letartóztatásnak való ellenállás, akadályozás és gondatlan veszélyeztetés vádja miatt végül őt is letartóztatták a rendőrök.

Nyitókép: YouTube

Kapcsolódó cikkek

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tidal_wave
2022. június 29. 14:11
Bezzeg tavaly ilyenkor még Jákób esett neki egy melósnak, azzal vádolva, hogy el akarta őt gázolni...
sosringli-babbal
2022. június 29. 11:44
Hála a "defund police" meg egyéb nagyszerű mozgalmaknak, a rendőrök nem merik lelőni a kotrógéppel feléjük hadonászó barmot, holott az életük van veszélyben...
Láncfűrészes Attasé
2022. június 29. 11:41
Egy Trump szavazó akcióban.
AGab
2022. június 29. 11:38
Elég nagy tragédia az egész történet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik