A világ legbutább kisfiúja és a 2030-as olimpia

2022. június 29. 10:48

Fekete-Győr András máris megkapta Dr. Miniszterelnök Úrtól a kezdőszettet.

2022. június 29. 10:48
null
Kontra
Facebook

„Fekete-Győr András alig pár hónapja mondhatja magát az Országgyűlés kegyelmi tagjának, de máris megkapta Dr. Miniszterelnök Úrtól a kezdőszettet. A Momentum volt elnöke élete egyetlen maradandó alkotásához nyúlt vissza, a 2017-es NOlimpia kampányhoz, aminek nyomán a kormány végül visszalépett a 2024-es nyári játékok megrendezésének pályázatától. Milyen sorsszerű, hogy a Momentum azóta se képes átlépni a saját árnyékán (azóta már rombolni se tudnak). Na de ez legyen az ő bajuk!

A sokak által csak »A világ legbutább kisgyerekének« nevezett Fekete-Győr rögtön bakizott és lódított is pár kisebbet és nagyobbat a parlamentben: Állítása szerint több közös szenvedélyük is van a miniszterelnökkel: mindketten szenvedélyesen drukkolnak a magyar válogatottnak (kár, hogy pár éve azon tépelődött egy másik videóban, hogy miért kéne neki szeretnie a magyar fociválogatottat, még ha az szar is)

És »ha már egyszer bejött, most miért ne« – alapon bedobta megint, hogy ugyan miért lenne (idézet a MOB-tól) »erkölcsi kötelességünk« megpályázni a 2030-as olimpiát. Orbán Viktor megértően igazította ki vitapartnerét, felhívva a figyelmét arra, hogy:

  • eleve a MOB nevében nem nagyon tud nyilatkozni
  • 2030-ban akárhogy is számoljuk, nem lesz nyári olimpia
  • a 2032-es nyári játékoknak is van már hivatalos rendezője: méghozzá az ausztráliai Brisbane
  • a 2036-os olimpiával kapcsolatban pedig áll majd szíves rendelkezésére, ha akkor még mindketten itt lesznek együtt.

Hogy még pozitívabb felhanggal zárjuk a tudósítást: szurkolunk, hogy mindketten itt legyenek, együtt!”

Nyitókép: Partizán YouTube-csatorna

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2022. június 29. 22:18
fegyö ö ö ö öökör.,
hátakkor
2022. június 29. 17:50
Ha Jákob meg tudja tartani a frakcióvezetést, akkor komoly szórakoztatóipari konkurenst kapott FeGyőr személyében.
Hangillat
2022. június 29. 14:48
Már nem fog benőni a 'fej - lágy'.. Megint likra futott, mint a hülyegyerek, aki az ementáliból a lyukat nem akarja kifizetni. Ám Fegyőr most ötkarikás lyukra futott. Inkább ellenezzen valamilyen Diák Olimpiát! Vigyázat! 1 DIA, DIÁK; 1 DIÁK, DIÁKOK.
zsanett-kúnrum
2022. június 29. 13:53
ki kéne rakni fegyőrbandust szellőztetni
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik