Mindig nevetésre késztet, ha a Főpolgármester úr arról ír, hogy tudja, mire gondolnak a választók

2022. június 28. 09:32

Furcsa és álságos az ő szájából kritikát hallani az áprilisi negyedik 2/3 után.

2022. június 28. 09:32
null
Tarjányi Péter
Tarjányi Péter
Facebook

„Hétvégén több helyen önkormányzati választást tartottak melyeken nem szerepelt túl fényesen az ellenzék. Ez a történés Karácsony Gergelyt is megszólalásra ihlette…Írásában elmondta mit üzennek a választók az ellenzéki pártoknak és erős szóképekkel ostorozta egykori??? mostani??? poltikai szövetségeseit. Nos, ennek kapcsán két megjegyzésem van.

1. Egyszerűen mindig nevetésre késztet ha a Főpolgármester úr arról ír, beszél, hogy tudja mire gondolnak a választók Magyarországon és fővárosban. Amit eddig tapasztaltam Budapest vezetése kapcsán az elmúlt 3 évben, ennek pont ellenkezőjét mutatta számomra.

2. Furcsa és »álságos« az ő szájából kritikát hallani az áprilisi negyedik 2/3 után, mintha nem lenne semmi köze hozzá, és úgy méginkább, hogy Facebook írásában megfogalmazott tanácsai NEM a hétvégi választás előtt, hanem a megmérettetés UTÁN íródtak. »Szép« kifarolás lenne kommunikációja, ha nem ismernénk már ezt a módszert tőle, pont MI, az általa állítólag jól ismert választók.”

Fotó: Karácsony Gergely/MTI

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
machet
2022. június 29. 10:44
Így van az ha nem a képességei és tudása alapján választanak meg egy vezetőt.Esetében a huncutmosolyút csakazértis + milyen aranyos elv döntött.Itt az eredmény.
ebalint
2022. június 28. 22:14
Sehonnai bitang ember, Ki most ha kell. ....
Csányi Gyuri
2022. június 28. 21:37
Megpróbál utólag okos lenni. Hátha úgy könnyebb.
KBA98
2022. június 28. 16:22
Ha netán tudná, akkor már régen lelécelt volna!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik