Mindig nevetésre késztet, ha a Főpolgármester úr arról ír, hogy tudja, mire gondolnak a választók

2022. június 28. 9:32

Tarjányi Péter
Facebook
Furcsa és álságos az ő szájából kritikát hallani az áprilisi negyedik 2/3 után.

„Hétvégén több helyen önkormányzati választást tartottak melyeken nem szerepelt túl fényesen az ellenzék. Ez a történés Karácsony Gergelyt is megszólalásra ihlette…Írásában elmondta mit üzennek a választók az ellenzéki pártoknak és erős szóképekkel ostorozta egykori??? mostani??? poltikai szövetségeseit. Nos, ennek kapcsán két megjegyzésem van.

1. Egyszerűen mindig nevetésre késztet ha a Főpolgármester úr arról ír, beszél, hogy tudja mire gondolnak a választók Magyarországon és fővárosban. Amit eddig tapasztaltam Budapest vezetése kapcsán az elmúlt 3 évben, ennek pont ellenkezőjét mutatta számomra.

2. Furcsa és »álságos« az ő szájából kritikát hallani az áprilisi negyedik 2/3 után, mintha nem lenne semmi köze hozzá, és úgy méginkább, hogy Facebook írásában megfogalmazott tanácsai NEM a hétvégi választás előtt, hanem a megmérettetés UTÁN íródtak. »Szép« kifarolás lenne kommunikációja, ha nem ismernénk már ezt a módszert tőle, pont MI, az általa állítólag jól ismert választók.”

Fotó: Karácsony Gergely/MTI

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 23 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mi is tudjuk, hogy mire gondol Karácsony pl., hogy vagy megnyeri a következő választást vagy elüti a villámos, és ezen jót nevetünk.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés