Nekik április 3-a kell!

2022. június 28. 07:15

A nagy sikerre való tekintettel megismételt április 3-át rendeztek vasárnap Budapesten és néhány vidéki településen.

2022. június 28. 07:15
null
Pilhál Tamás
Magyar Nemzet

„Körülbelül annyira hiányzott a vasárnapi időközi macera a magyarországi ügynökbaloldalnak, mint sántának egy púp. Még ki sem kaparták magukat a kráterből az országos választási becsapódás után, erre most puff, itt az újabb saller. Az utóbbi negyedévben csupán annyira futotta az erejükből, hogy – hosszas fenyegetőzések után, nagy kegyesen – letegyék a képviselői esküjüket (kivéve Hadházyt, igaz, neki külön kórterme van). Esküdni azért kellett végül is, mert anélkül nincs milliós fizetés, költségtérítés, lakhatási támogatás, közpénzecske, úgy pedig nehezebben megy a „diktatúra” elleni élet-halál harc. Korunk balos forradalmárai már nem az éhségmeneten tipródnak, mint búbánatos Simon Gábor, hanem egyenesen a jakuzziból indulnak Fidesz-székházat ostromolni, rendőröket füstbombával dobálni.

S hogy mi történt vasárnap? Nyíregyházán például 74, illetve 76 százalékos eredménnyel győzött a Fidesz képviselőjelöltje. Szegeden és Egerben is a jobboldal nyert. Budapest V. kerületében 71 százalékot szerzett a fideszes Nagy Gergő. Józsefvárosban – a Klubrádióból odaejtőernyőztetett, majd ott tetemes pusztítást végrehajtó, kulturális intézményeket bezárató, a kerületet drogosok és hajléktalanok tanyájává züllesztő Pikó András felségterületén – csaknem kétharmados többséggel nyert a kormánypárti képviselőjelölt, Gondos Judit.”

Kiemelt kép: Mandiner/Mátrai Dávid

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
darling
2022. június 28. 21:37
Pulitzer (elnézést)
darling
2022. június 28. 21:36
P.T. nem sajnálta tőlük a vitriolt! Pukitzer-díjra érdemes szösszenet!
Pusikas
2022. június 28. 19:26
A magyar demokráciát a baloldal olyan mélyre temette el , hogy kibukkant a föld túloldalán . Most meg néznek egymásra hülyén....
balbako_
2022. június 28. 14:23
Bizony, bizony ígénylik a nagy verést.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik