Nincs olyan, hogy abortuszpárti. Kurvára nincs

2022. június 28. 17:07

Olyan van, hogy választáspárti.

2022. június 28. 17:07
null
Mérő Vera
Mérő Vera
Facebook

”Az amerikai abortusz – rémálom kapcsán megjelenő cikkek margójára:

Kollégák, NINCS olyan, hogy abortuszpárti. Kurvára nincs. Olyan van, hogy választáspárti. (Pro-choice) Az abortuszpárti kifejezés azt sugallja, hogy van a földön olyan ember, aki jókedvében veteti el a gyerekét, illetve az abortuszt egy jó dolognak tartja. Nem, nincs ilyen.

Az abortusz pokol, de minimum trauma, aminek nemcsak a nők, hanem a férfiak is megfizetik az árát, ha nem is a testi, a mentális épségük nyomán tagadhatatlanul.

Szóval: #nincsabortuszpárti #választáspártivan #takavanaméhünkből”

Nyitófotó: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 188 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2022. június 29. 19:44
Tipikus szőke nő. Logika=0. Aki azt mondja: ne legyen abortusz, az abortuszellenes. Aki azt mondja legyen abortusz: az abortuszpárti. Akár tetszik, akár nem.
kolozsv
2022. június 29. 15:04
"Belgiumban több mint 35 ezer lányt érint a női nemi szervek megcsonkítása2 Inkább ezért küzdjél lófejű.
fonak
2022. június 29. 13:59
Tévedés, vannak abortuszpártiak is. Az USA-ban legalábbis vannak ilyen szélsőséges feministák, "nőjogi harcosok", vagy minek nevezzem őket, akik kifejezetten büszkék az abortuszaikra. Az ő sátánista világnézetükben az abortusz egyszakramentum.
gyaloggos
2022. június 29. 13:27
HASONLÓ gondolatok jutottak nekem is eszembe a témában. IGEN, nagyon komoly traumát okoz az a döntés, bizonyára. S NEM is értem, hogy, miért került ez napirendre?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik