Orbán majdnem megölte az amerikai műúszónőt

2022. június 28. 9:40

Jeszenszky Zsolt
Pesti Srácok.hu
Ezek rendszeresen képesek ilyen összefüggéseket felvázolni.

„Öt éven belül másodszor rendezünk vizes világbajnokságot. A magyar kormánynak láthatóan szívügye, és nyilván Orbán Viktornak is. Ha bármilyen probléma adódik a vb-n, azért ő a felelős. Így a majdnem szerencsétlenül járt amerikai műúszónő miatt is. Orbán nyomta le a víz alá. Személyesen fogta vissza a vízimentőket a medencébe ugrástól. Mondjuk ki: lényegébe Orbán ölt – volna, csak nem sikerült. Világos, érthető, egyértelmű ellenzéki okfejtés, nem?

És mielőtt azt gondolnánk, hogy ez valami morbid poén, nem, ezek rendszeresen képesek ilyen összefüggéseket felvázolni. Azért, hogy valamivel támadhassák a kormányt és személyesen a kormányfőt. Ilyenkor több százezer szakértő bukkan fel az ellenzéki politikusok, a globalista cselédsajtó firkászai, no meg persze a Facebook-huszárok körében. Akik mindenhez IS értenek; most épp a vízimentéshez, meg általában a sportversenyekhez.

A sztorit szerintem mindenki ismeri: a műúszás egyik versenyzője, az amerikai Anita Alvarez a gyakorlata közben eszméletét vesztette, elkezdett magatehetetlenül süllyedni a medence alja felé, mire néhány másodperc elteltével az edzője beugrott utána, és a felszínre hozta. Ahol már aztán a vízimentők is közbeléptek, és ellátták a versenyzőt, aki végül saját lábán hagyta el a helyszínt. Heppi end. Majdnem. Ám az esetben kiváló lehetőséget láttak a magyar kormány ellenségei, a mindenszarizmus prófétái, az örök károgók és fikázók.

Bámulatos nézni azt a vergődést, ahogy azonnal az egész vizes vb-t, a mögötte álló kormánydöntést és személyesen a kormányfőt igyekeztek támadni, és ennek érdekében mindent be is vetettek. Többek között a vízimentők felkészületlensége is szóba jött – amiről persze szintén maga Orbán Viktor tehet. Merkely Béla, a verseny egészségügyi szolgálatának vezetője ugyan elmagyarázta, miért nem ugrottak be azonnal a vízimentők. De hiába. Ráadásul miután Merkely a Covid járvány kapcsán is a kormányzat egyik frontembere volt, az ő nyilatkozatát nem lehetett elfogadni, sőt, még erősebb hergelés-üzemmódba kellett kapcsolni.”

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 70 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez nem azon múlik, hogy mit láttak a vízimentők, hanem a beavatkozás protokollján, szabályrendszerén.

Nem akart bemenni a medencébe, de Orbán kényszeítette.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés