Orbán majdnem megölte az amerikai műúszónőt

2022. június 28. 09:40

Ezek rendszeresen képesek ilyen összefüggéseket felvázolni.

2022. június 28. 09:40
null
Jeszenszky Zsolt
Jeszenszky Zsolt
Pesti Srácok.hu

„Öt éven belül másodszor rendezünk vizes világbajnokságot. A magyar kormánynak láthatóan szívügye, és nyilván Orbán Viktornak is. Ha bármilyen probléma adódik a vb-n, azért ő a felelős. Így a majdnem szerencsétlenül járt amerikai műúszónő miatt is. Orbán nyomta le a víz alá. Személyesen fogta vissza a vízimentőket a medencébe ugrástól. Mondjuk ki: lényegébe Orbán ölt – volna, csak nem sikerült. Világos, érthető, egyértelmű ellenzéki okfejtés, nem?

És mielőtt azt gondolnánk, hogy ez valami morbid poén, nem, ezek rendszeresen képesek ilyen összefüggéseket felvázolni. Azért, hogy valamivel támadhassák a kormányt és személyesen a kormányfőt. Ilyenkor több százezer szakértő bukkan fel az ellenzéki politikusok, a globalista cselédsajtó firkászai, no meg persze a Facebook-huszárok körében. Akik mindenhez IS értenek; most épp a vízimentéshez, meg általában a sportversenyekhez.

A sztorit szerintem mindenki ismeri: a műúszás egyik versenyzője, az amerikai Anita Alvarez a gyakorlata közben eszméletét vesztette, elkezdett magatehetetlenül süllyedni a medence alja felé, mire néhány másodperc elteltével az edzője beugrott utána, és a felszínre hozta. Ahol már aztán a vízimentők is közbeléptek, és ellátták a versenyzőt, aki végül saját lábán hagyta el a helyszínt. Heppi end. Majdnem. Ám az esetben kiváló lehetőséget láttak a magyar kormány ellenségei, a mindenszarizmus prófétái, az örök károgók és fikázók.

Bámulatos nézni azt a vergődést, ahogy azonnal az egész vizes vb-t, a mögötte álló kormánydöntést és személyesen a kormányfőt igyekeztek támadni, és ennek érdekében mindent be is vetettek. Többek között a vízimentők felkészületlensége is szóba jött – amiről persze szintén maga Orbán Viktor tehet. Merkely Béla, a verseny egészségügyi szolgálatának vezetője ugyan elmagyarázta, miért nem ugrottak be azonnal a vízimentők. De hiába. Ráadásul miután Merkely a Covid járvány kapcsán is a kormányzat egyik frontembere volt, az ő nyilatkozatát nem lehetett elfogadni, sőt, még erősebb hergelés-üzemmódba kellett kapcsolni.”

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bela barva
2022. június 28. 20:13
És a munkahelyemen szóról-szóra ugyan ezt mondta örjöngve a legnagyobb moslékos kretén. Ezek tényleg itt tartanak már. A forróság is Orbán miatt van.
NoFace
2022. június 28. 15:47
Ez egyrészt jó, hogy ilyenek mert addig nincs mitől félnie a kormánykoalíciónak. Másrészt jó lenne már egy tisztességes ellenzék akik politizálnak és nem csak bohóckodnak meg hazát árulnak a nagy pénzekért amit felvesznek az államtól!
erdei nyezega
2022. június 28. 14:45
hulladék cionista liberálbolsevikok!
Pierre
2022. június 28. 14:02
Bajnai megölte a libatenyésztőket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik