A neokommunista nők ezúttal úgy döntöttek, hogy nem fekszenek le senkivel

2022. június 28. 14:52

Az egész ötlet egyébként keresztény szempontból is megfontolandó.

2022. június 28. 14:52
null
Dezse Balázs
Dezse Balázs

Szexsztrájkot hirdettek a progresszív nők az USA-ban, miután az Egyesült Államok legfelsőbb bírósága kimondta, hogy az abortusz nem alkotmányos jog, a tagállamok pedig maguk dönthetik el, hogy mi alapján ls hogyan szabályozzák a terhességmegszakítást. A neokommunista nők ezúttal úgy döntöttek, hogy nem fekszenek le senkivel, a férjeikkel és vadidegenekkel sem, mert állításuk szerint »nem kockáztatnak meg egy nem kívánatos terhességet«.

Akkor ezt most elmagyarázom: a szexsztrájkoló aktivista nők szerint csak akkor lehet biztonságosan nemi életet élni, ha akár naponta kétszer is igénybe vehetik az abortuszklinikák szolgáltatásait, vagyis az abortusz, egyenlő a fogamzásgátlással.

A sztrájk valahol persze érthető, hiszen rendkívül könnyű szexsztrájkra menni azoknak a kellemetlen természetű, ápolatlan liberális nőknek, akikkel úgysem akar senki lefeküdni. Érdemes egyébként elgondolkozni a neokommunista haladóknak ezen, hiszen utódjaik híján előbb-utóbb megoldódna sok probléma a Nyugaton. Az egész ötlet egyébként keresztény szempontból is megfontolandó.”

Nyitókép: Allison Bailey / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Kapcsolódó cikkek

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2022. június 29. 17:20
Balika,és mit szólsz a 400-as Euróhoz,és a száguldó inflációnkhoz?
sarzal
2022. június 29. 11:12
ha nem hát nem.....elviseljük, nincs probléma
palicsi
2022. június 29. 07:54
A képen, a leragasztott szájú valaki, az nő? Ha igen, akkor neki nem jelent problémát, hogy ezentúl - bizonytalan ideig - nem sexel! Ahogy elnézem, eddig se nagyon tette, mert nem volt kivel!
Reszelő Aladár
2022. június 29. 06:58
Amúg az abortusz mellett síkra szállók hány százaléka LMBTQ személy? Csak mert hogy az ő preferenciáik szerinti világban igen ritka a nemkívánatos terhesség. Amúgy persze büntessük a férfiakat szexmegvonással, ők hozták a szabályt. Mert MINDEN férfi bunkó, de olyan nincs, hogy minden nő kurva.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik