Kocsis Máté és Sára Botond fősipán úr, azért picit szerényebben!

2022. június 27. 6:37

Jámbor András
Facebook
A vasárnapi eredmény messze van bármiféle trendfordulótól.

„Még egyszer gratulálok a Fidesznek a mai csarnok-negyedi győzelemhez, de Kocsis Máté  és Sára Botond fősipán úr, azért picit szerényebben, és közelebb a valósághoz Az olyan szövegek mint a kétharmados Fidesz győzelem Józsefvárosban, meg a józsefvárosiak világosan kinyilvánítottak az akaratukat, hogy nem akarják a mostani városvezetést, a számok tükrében elég nevetségesek!A Fidesz jelöltjére ma 489 ember szavazatot, ami a körzet lakosságának 12%-a, ez elég messze van a kétharmados Fidesz győzelemtől, amit Kocsis Máté ír. Én eben a körzetben majdnem 1000 szavazatot kaptam 84 napja. Akkor az ötharmados győzelem volt.

És az is elég butaság, hogy ezzel a szavazással a józsefvárosiak mondtak volna ki egyértelműen és egyként valamit. Ma a Fidesz jelöltjére a józsefvárosiak hat ezreléke szavazott (hiszen nem szavazott minden józsefvárosi). 84 napja, pedig a Fidesz jelöltje, volt polgármestere kikapott teljes Józsefvárosban, méghozzá jóval magasabb, ötször ekkora részvételnél. 2019-ben pedig a Fidesz jelöltje kétszerannyi szavazatot kapott ebben a körzetben mint most. Igen győztetek ma! Gratulálok Gondos Juditnak, de azért ne toljátok túl.

Ahogy igen mi meg vesztettünk, és le kell vonni a következtetéseket, mit rontottunk el a kampányban, és a politikában, helyben, de azért ez a mai eredmény messze van bármiféle trendfordulótól, főleg ítélettől Józsefvárosban. 2024-ben döntenek majd a józsefvárosiak a helyi önkormányzati vezetéstől. Nem mondanám, hogy esélytelenek vagytok, nyilván szoros küzdelem lesz, de azt ti se mondhatjátok, hogy egyértelmű fideszes hangulat van Józsefvárosban. Emlékezettek 2018-ban a választások utáni időközi polgármester választáson ennél nagyobbat nyertetek, aztán egy évre rá 2019-ben elveszetettétek a kerületet, majd idén az országgyűlési képviselői helyet! Maradjunk inkább annyiban a magyar politikai minden szereplőjére ráfér a szerénység. Rátok is, és ránk is.”

Nyitókép: Jámbor András Facebook-oldala

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 115 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez milyen nyelven próbál írni?
Mert ha ez magyar, akkor nagyon komoly gondba kerülne az érettségin.

(És ha valaki már látta ezt a KOMMUNISTA KRETÉNT beszélni: szóban sem bírja jobban a magyar nyelvet.)

Tényleg, ráadásul "ÚJSÁGÍRÓ" volt... elképesztő. Általános osztály második osztályban szégyelltem volna magam ilyen írásképpel és helyesírással (és gondolati sivársággal).

"A vasárnapi eredmény messze van bármiféle trendfordulótól."
Így van. tovább erősödik a Fidesz.

Már azt is te akarod megmondani, hogy mennyire és minek örüljünk?
Tényleg szerényebben a részedről, bár nem várjuk el, egy előembertől, hogy tudjon írni. De! Ha már kiteszed a facebookodra és újságíró is voltál, - bár fel nem foghatom, hogy ezzel a helyesírással, hogy tudtak téged alkalmazni.
Sokat beszéltek a seggnyalásról. Te kinek a seggéből írsz?

Plusz, ha selypegve megszólal. Bónusz, amiket mond.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés