Soha nem érhet véget április harmadika

2022. június 27. 19:06

Rőfös Géza
Kontra
Megint tönkreverték a baloldali összefogást. Vasárnap időközi választást tartottak.

„Megint tönkreverték a baloldali összefogást. Vasárnap időközi választást tartottak. Úgy tűnik, hogy április harmadika csak nem akar véget érni. A baloldal szempontjából legalábbis örökké tartó, repetitív rémálomként kopogtat be a valóság: a magyar választók, ezen belül is különösen az egykori támogatóik a történelem szemétdombjára kívánják őket.

Vasárnap hetvennél is több településen időközi önkormányzati választásokat tartottak. Nem sokkal az országgyűlési voksolást követően készültek ugyan felmérések, amelyek többek közt azt is vizsgálják, mennyire volt pillanatnyi hangulat, nem várt külső hatás, esetleg szerencse kérdése az eredmény, de az ilyen országos lefedettségű szavazás a közvélemény-kutatásoknál jóval alaposabban és hitelesebben méri az egyes pártok támogatottságát.

A kormánypárt annak ellenére is felmosta a Feri és Kis Barátai Kft. roncsaival a padlót, hogy az Orbán Viktor által előre jelzett nehéz időszak miatti különadók, a kata felülvizsgálása, az önkormányzatok rezsicsökkentésből való kikerülése nem igazán számítanak a népszerűséget növelő intézkedések közé. A baloldali sztereotípiákra rácáfolva azonban a magyarok ismét megmutatták, hogy képesek józan belátással dönteni.

Erre mondjuk az ellenzék minden okot megadott nekik. A baloldal a megalázó, történelmi vereség óta lényegében úgy viselkedik, mintha szándékosan, kötelességtudóan igazolni szeretné, hogy a magyarok jól döntöttek, mikor eltanácsolták őket a kormányzati ambícióiktól.”

Nyitókép: YouTube

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 10 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ezt is látta az EBESZ? Vagy már ők is feladták.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés