Akkora bunkó paraszt, mint Gulyás Gergely, állami tisztviselő nem lehet

2022. június 27. 22:14

Bartus László
Amerikai Népszava
Ez nem egy kormány, hanem egy fasiszta és alvilági söpredék, Orbánnal az élen, akit talán nem véletlenül nevezett „gecinek” a legjobb barátja.

„Azon lehet vitatkozni, hogy egy magáncég vezérigazgatója nevezheti-e egy kormányzat nyilvánvalóan idióta miniszerét idiótának (Nagy Márton gazadságfejlesztési miniszterről Surányi György volt jegybankelnök is azt mondta, hogy egy egyetemi vizsgán megbuktatná). Michael O’Leary, a Ryanair vezérigazgatója logikusan vezette le, hogy aki a COVID miatt bizonyítottan óriási veszteségeket elszenvedő Ryaniar légitársaságra extraprofitadót vet ki, az idióta, és ebben neki tökéletesen igaza van. Stílusa mellett kitartott, mondván: ezekkel csak így lehet beszélni, amivel mi egyetértünk.

De ha egy országot elfoglaló bűnszervezet azt a látszatot akarja kelteni, hogy nem egy sötét maffia, hanem egy legitim »demokratikus« kormány, az biztos, hogy egy Miniszterelnökséget vezető miniszter nem beszélhet úgy, ahogy a korábban magára valamelyest adó Gulyás Gergely. Gulyás azt mondta a Ryanair vezérigazgatójáról, hogy »ha valaki egy ír kocsmában töltötte a gyermekkorát, ahol túl fiatalon túl sok alkoholhoz jutott, akkor – úgy látszik – ennek felnőttkorban is nyoma marad«, ennek tulajdonítva a légitársaság vezetőjének abszolút logikus és jogos kritikáját.

Gulyás egy nagy paraszt. Egy oltári nagy tahó bunkó, aki kocsmai szinten nyilatkozott egy multinacionális cég vezérigazgatójáról, amely cég magyar polgároknak nyújt szolgáltatást. Gulyásnak nem csupán joga nincs a magyar állam, a magyar polgárok és a magyar adófizetők nevében így beszélni, de ez durván sért minden írott és íratlan szabályt, ahogyan egy magas beosztású állam tisztviselő beszélhet. Ilyen stílusért egy ekkora bunkó parasztot másnap kirúgnak egy valódi kormányzatból. De itt nem fog megtörténni, mert ez nem egy kormány, hanem egy alvilági sötét bűnszervezet.

Ezt a stílust Gulyás legfeljebb részegen a kocsmában engedhetné meg magának, de ha ez utólag kiderülne, akkor is azonnal le kellene mondania. Mert egy kormány vezető tisztségviselője ilyen tahó stílusban, ilyen suttyó okádék modorban nem beszélhet. Magyarország egyik stratégiai ágazatának partnerét így nem sértegetheti, az országot és a kormányát nem járathatja így le. Kivéve, hogy ez nem egy kormány, ugyebár, hanem egy fasiszta és alvilági söpredék, Orbánnal az élen, akit talán nem véletlenül nevezett »gecinek« a legjobb barátja, az ő stílusuknak megfelelően.”

Nyitófotó: Földházi Árpád

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 212 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Részeg vagy Bartus? Mi ez az ömlengés? Azt hiszed, ha hússzor leírod ugyanazt jobb lesz ez az irkafirka, amit idetálaltál?
Gulyás Gergely a legvisszafogottabb, legudvariasabb, legnyugodtabb politikus.
De nézd meg a védencedet azt a bolond, írt!

Sivalkodjál kispofám, sivalkodj, neked már csak ez marad. Lejárt duma a lopás, sértett nyugati gazdáid diktálják nektek, mert nem tudják zsebre vágni helyettünk az EU pénzeket, és a hasznot. Borult az elképzelés, hogy az EU pénzekkel lényegében előfinanszírozzák a nyugati cégek által innen várt megrendeléseket.

A többi hülyeségedhez nem szólok hozzá, legfeljebb egy adalék az inflációhoz, ha már nagyot akarsz hazudni. Figyeld a diagramot:

https://index.hu/gazdasag/2022..

Az USA diktatúra.

Nahát? Én meg arra számítottam, hogy megdicséri Gulyás Gergelyt. Erre nem. Most meglepődtem.

Fesz van? Mint a Hitgyüliben?

Gyerekek, ismét túlságosan rákaptatok erre a vonal alatti idiótára. Egyébként vannak amerikai magyarok, akik ezért fizetnek?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés