A magyar családok Orbánék miatt éheznek

2022. június 27. 13:25

Demokratikus Koalíció
MTI-OS
Az orbáni megszorító csomag miatt lettünk a térség és Európa szegényháza.

„Az Európa-rekord kenyérdrágulás megmutatta, hogy nem a háború, hanem Orbán miatt van infláció Magyarországon. Az Mfor.hu portál összesítéséből derült ki, hogy egész Európában Magyarországon drágul a leggyorsabban a kenyér, sőt, régiós szinten is csúcstartók vagyunk az Eurostat adatai alapján. A portál szerint a jelenség február óta érzékelhető, a drágulás innentől kezdve folyamatosan 20 százalék felett maradt, májusban pedig eljutottunk oda, hogy egy év alatt a magyarok 38,4 százalékkal fizetnek többet a kenyérért, mint tavaly.

A DK szerint az Európa-rekord kenyérdrágulás megmutatta, hogy nem a háború, hanem Orbán miatt van infláció Magyarországon. Orbánék gátlástalanul hazudnak, ugyanis nekik köszönhető, hogy rekord drága a kenyér. A magyar családok Orbánék miatt éheznek, a magyar családok asztalára Orbánék miatt kerül egyre kevesebb étel, és az orbáni megszorító csomag miatt lettünk a térség és Európa szegényháza. A DK már korábban is követelte, hogy megszorítás és adóemelés helyett csökkentsék az alapvető élelmiszerek áfáját és a jövedéki adót, de Orbánék továbbra is inkább a magyarokkal fizettetik meg a saját alkalmatlanságuk árát.”

(Fotó: Frissen sült Szent István-kenyér a Magyar Ízek Utcája rendezvényen a Várkert Bazárnál 2021. augusztus 20-án. Az augusztus 20-i Szent István Nap rendezvénysorozatához kapcsolódó eseményen élelmiszerkészítők és -előállítók, cukrászok, pékek, vendéglátósok várják az érdeklődőket a Lánchídtól a Döbrentei térig.MTI/Máthé Zoltán)

Összesen 93 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Arcátlanság, amit művel ez a dekadens párt. A hazug Dobravert Klára nevéhez méltóan.
Döntsétek már el, hogy kövér a magyar nemzet, vagy éhezik.
Megpróbáljátok az embereket a kormány ellen hangolni.
A magyarok előbb jóllaknak aztán fizetik csak ki a rezsit, mert ez a fontossági sorrend.

Ha ebédelni akarunk a kedvenc éttermünkben, akár hétköznap is, figyelsz! Nem vacsorát írtam! Előző nap kell asztalt foglalnunk. Olyan nagy a szegénység.
Úgyhogy ne hazudozzál itt összevissza!

Malcolm Fraser ausztrál miniszterelnök, útban a világ egyik legélhetőbb társadalma felé:
"Senki sem tartozik senkinek a megélhetésével."

A Debil Kretének ezt még nem tudják? Mikor tanulják meg?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés