Idiótamarketing

2022. június 24. 9:39

Papp Zsolt
Népszava
O’Leary nem a magyarok érdekét védi, hanem a cégéét.

„Itt van az ír fapados vezére, aki az elmúlt napokban annyi médiamegjelenést és jól célzott fogyasztói elérést szerzett tök ingyen, amit egy több milliárdos reklámkampánnyal sem tudott volna, és ez a média sara. A fogyasztók közül is sokan bedőltek: az európai légi közlekedés egyik legvitatottabb (nagyon finom voltam) menedzserében a lánglelkű szabadságharcost látják, aki végre megmondja a Fidesznek azt, amire a magyarok, az ellenzék képtelen. A szerkesztőségben már azt találgatjuk, hogy ha hétvégén lennének parlamenti választások, egy Michael O’Leary vezette párt elérné-e az öt százalékos bejutási küszöböt.

De nem. O’Leary nem a magyarok érdekét védi, hanem a cégéét. Nem fog olyan adókat megfizetni, ami alól ki lehet bújni. Igazából ő nem akar semmilyen adót fizetni, erre épül az egész fapados modell; meg a költségek bármi áron való csökkentésére, amíg az a repülésbiztonságot nem veszélyezteti. O’Leary azt üzeni, hogy fizessenek azok az idióták, akik egy olyan kormányt újraválasztanak, amely egy háború kellős közepén kiüríti az államkasszát.

Eddig sikerült megúsznom, hogy a Ryanairrel, az utasszívatás világbajnokával utazzak, és azon nem kevesek közé tartozom, akiknek ez ügyben nem változott a véleményük. Ezzel együtt el kell ismernem: zseni a pali!”

Nyitókép: Federico Ferramola / NurPhoto / AFP

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 48 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés