Szellő elvtárs ismét gúnyt űzött a nemzeti oldalból

2022. június 24. 6:08

Csépányi Balázs
Magyar Nemzet
Az RTL Klub híradósa igyekszik megdolgozni a pénzéért.

„Szellő István ismét hozta a formáját. Ezúttal az ispán és a vármegye intézménye bevezetésének tervén gúnyolódott. A szerda esti adás végén a következőket mondta: »Tekintetes asszonnyal mára búcsúzunk innen a székesfővárosból, este Rábai uram várja önöket.«

Ezt a viccesnek szánt megjegyzést nem egy show-műsorban vagy kabaréjelenetben sütötte el, hanem egy magát hitelesnek, objektívnek és elfogulatlannak tartó tévécsatorna hírműsorában, ami komolyan megkérdőjelezi magának az RTL Klub híradójának a komolyságát is.

Ráadásul ez már nem az első kirohanása volt Szellőnek. Még márciusban, a kampány során azon élcelődött, hogy a konkurens tévécsatorna, a TV2 népszerű műsorvezetői szavazásra és közös kiállásra buzdítottak a béke mellett, nem rejtve véka alá azt sem, hogy a kormányoldalt fogják támogatni szavazatukkal a közelgő választáson.

Marsi Anikótól Istenes Lászlóig, Szebeni Istvántól Gönczi Gáborig mind hitet tettek Orbán Viktor politikája mellett, és ezt büszkén merték vállalni.  Na ez kiverte a biztosítékot Szellőnél, és kikérte magának azzal a megmosolyogtató mondattal: »Újságíró vagyok, nem propagandista.«

Mondta ezt egy olyan televízió híradójában, ahol szinte folyamatos a kormányoldal lejáratása. A vármegyéken való viccelődés annak fényében különösen gyomorforgató, hogy Szellő elvtárs akkor még véletlenül sem humorizált, amikor Karácsony Gergely felvetette, hogy nevezzenek el közterületet Horn Gyuláról. Úgy látszik, csak az szúrja a szemét, ha valamilyen, a nemzeti oldalnak fontos téma kerül terítékre.”

Borítókép: Szellő István és Erős Antónia az RTL Klub egyik híradójában (Forrás: RTL Klub Híradó, képernyőfotó)

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 114 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szellő ezt nem aranyosnak szánta, pedig az. Nem is olyan régen az emberek így beszéltek. Jó, ő azt hitte, vszg. h. ez ütős lesz, de nem. Nehéz a kenyér a kiváló RTL Klubnál, mondjuk, mi még sohasem néztük.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés