A bringás klub és a WMN.hu is bemutatta azt a 32 éves meleg férfit, aki megtanult kerékpározni

2022. június 24. 8:38
„A szexuális orientációnkkal együtt születünk, és úgy jövünk világra, hogy nem tudunk biciklizni” – állapította meg a történet főhőse.

A bringás klub Facebook-oldalán osztotta meg annak a 32 éves meleg férfinak a történetét, aki felnőttként tanult meg kerékpározni a a Velo Budapest segítségével. A bejegyzés szerint biciklizni nem tudni, majd ez ellen tenni jelentős mérföldkő egy ember életében;

Hogy felnőttként megtanulni bringázni nemhogy nem ciki, hanem az egyik legmenőbb dolog a világon; s hogy biciklizni megtanulni végül is nem is olyan nagy dolog”

– olvasható a posztban. 

A férfi „egészebb ember” lett saját maga számára

„Idén pünkösdkor elmentem egy grillpartira, moziba és bicikliztem húsz kilométert. Sosem gondoltam volna, hogy leírom ezt a mondatot. És máig nem is hiszem el. Miközben azután a bizonyos telefonhívás után két hónappal a zöld tájat nézve száguldoztam, eszembe jutott, mennyire félek, hogy most egyszer csak felébredek. Mert akkor nemcsak nem tudnék újra biciklizni, de nem lenne bennem a bátorság, ami miatt bele tudtam ebbe vágni.

Nem lenne bennem a büszkeség, hogy megcsináltam. Nem lenne bennem az önbizalom, amit a két kerék zümmögő hangja ad. És nem lennék benne abban a jelenetben, amire annyira vágytam. Örülök a húsz kilométernek, örülök a hatszáz kalóriának, örülök a lepirult arcomnak. De a legjobban annak örülök, hogy egy picit egészebb ember lettem saját magam számára. Nem is csak a kitartás és tanulás miatt: hanem mert megnyílt előttem egy új világ, ami biztos sokat fog adni” – vallott kendőzetlenül érzéseiről a férfi.

Nyitókép: Pixabay

Összesen 58 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nyereg nélkül?

Tényleg nagy dolog, én pl. már nem mernék korcsoláyzni tanulni, mert nem mindegy, hány kilósan tanyál el az ember, de mi köze ennek ahhoz, hogy buzi?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés