Bedarálják a független sajtó maradékát is

2022. június 15. 17:41

Hadházy Ákos
Facebook
A NER olyan, mint kamion a sikátorban: megfordulni nem tud, ezért a sofőr csak nyomja a gázt.

„Nem tudnak leállni! Szoktam mondani, hogy a NER olyan, mint a kamion, ami behajtott a sikátorba: megfordulni nem tud, ezért a sofőr csak nyomja a gázt. Hiába a negyedik kétharmad, a mindent leuraló, százmilliárdos propaganda, menni kell tovább, be kell darálni a független sajtó maradékát is, még akkor is, ha egyébként annak létezése semmilyen veszélyt nem jelent a rendszerre. Most épp azt a pár független lapot akarják ellehetetleníteni, amelyek már amúgy is egyik napról a másikra élnek. A cél egyértelmű: mindenhonnan csak a kormánypropaganda szóljon, más ne kapjon teret.

Apró lépés ez – nyilván azt mondanák rá az ellenzéki kollégák, hogy nem is érdekel senkit, vagyis nem érdemes vele foglalkozni –, de tökéletesen mutatja, hogy milyen a rendszer. Mindig csak egy kis lépést haladnak előre, csak egy szűk réteget hoznak lehetetlen helyzetbe, így a többiek félrenéznek. Ennek csak akkor lesz vége, ha végre elég ember áll ki, és mondja azt, hogy elég volt! Addig is önök tehetnek egy apróságot, ami segít a nehéz helyzetben lévő sajtónak: fizessenek elő a kedvenc lapjukra, ne az újságosnál vegyék meg!”

(Fotónk illusztráció: MTI)

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 41 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hadházy Ákos, a baromállat(orvos) képviselő korábban egy hatalmas "Lónak a f@szát" feliratú táblát mutatott be a parlamentben és ebből az alakból rokona, Márki-Zay Péter az egységes ellenzék miniszterelnök jelöltje ellenzéki győzelem esetén korrupcióellenes minisztert csinált volna.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés