A liberálisok egyik kedvenc szabadidős tevékenysége: a jóemberkedés

2022. június 9. 19:08

Jeszenszky Zsolt
Facebook
Ha nem teszed magadévá az általuk előírt gondolatokat, akkor te vagy maga a megtestesült gonosz.

(...) „Itt van például az alapjövedelem kérdése... Ami nettó baromság ugyan, és a műsorban részletesen be is mutatjuk, hogy miért; de ennek ellenére bizonyos opportunista politikusok akkor sem tágítanak, és időről időre bedobják az ötletet, hogy ezzel is hergeljék a dolgozni nem akaró, de mindenre is jogot formáló léhűtőket.

A másik pedig a liberálisok egyik kedvenc szabadidős tevékenysége: a jóemberkedés. Imádnak különböző áldozati csoportokat kijelölni, akiket megmentenek. És kreálnak hozzá teljes érzékenyítő programokat is, hogy Neked is lelkiismeret furdalásod legyen. Ha pedig nem teszed magadévá az általuk előírt, mindennél nemesebb gondolatokat, akkor természetesen te vagy maga a megtestesült gonosz, és meg kell téged büntetni, el kell lehetetleníteni.”

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 44 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nagyon jó videó a témában:
https://www.youtube.com/watch?..

Miért jellemző a civilizációkra a dekadenciára való hajlam és miért okozza a bukásukat.
Azt kell látni, hogy ez a jóemberkedés (erényfitogtatás) a dekadencia ismérve, a valóságtól való elszakadás magával hozza a konfrontáció kerülését és a jóemberség mutogatásának vágyát. Az ukrán zászlós vagy szivárványos háttér pontosan ilyen, nem kerül semmibe, de úgy érzi, ezzel mindenkinek megmutatja, hogy ő társadalmilag aktív és érzékeny a problémákra - ahelyett, hogy racionálisan próbálná értelmezni ezen jelenségeket (is)

A szerző fikázása már egész jól megy, most jöhet az, amikor pontról-pontra veszed az állításait, és megpróbálod megcáfolni.
Bármelyik adásából, amit a Politikai hobbistában elérhető.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés