Kevés olyan irritáló személy van a magyar politikai életben, mint Hadházy Ákos

2022. június 7. 12:28

Mengyán Albert
Facebook
Hadházy Ákos packázott a törvényes renddel és most ha úgy tetszik vele is packáznak. Megérdemli.

„Kevés olyan irritáló személy van a magyar politikai életben, mint Hadházy Ákos (kivéve persze Jakab Pétert, mert ő mindenkit überel).

Mi is történt valójában? Ákosék veszítettek. Csúfosan. Ákos már korábban is jelezte, ha a választáson nem nyernek, akkor más módszerekkel kell élniük. Igazi demokrata, ugye?! Ha a nép nem választja meg, hát majd megválasztatja magát.

Na, szóval lement a választás és az új képviselőknek esküt kell tenniük. Semmi újdonság. Hadházy gondolt egyet, hogy majd azt a látszatot kelti egy demokratikus választásról, mintha az nem lett volna demokratikus. Bizalmatlanságot akart szítani a lakosság és a regnáló hatalom ellen, ami kimeríti a nemzetbiztonsági kockázat fogalmát.

Sokan támadják most Kövér Lászlót, mert nem ad neki (azonnal) lehetőséget az eskütételre. Biztos vagyok benne, ha valaki egészségügyi okokból vagy más halaszthatatlan ügy miatt nem lett volna jelen az eskütételen, akkor hamarosan kapott volna új időpontot. Hadházy Ákos packázott a törvényes renddel és most ha úgy tetszik vele is packáznak. Megérdemli. Az, hogy kunyerálni kezd két hónappal a választás után, szánalmas. Szegeny, hétköznapi emberekre terheli a saját maga hülyeségèt. Na, ez a pofátlanság. Azt mondja Kövér László szembeköpött 30.000 zuglóit, akiket ő képviselne. Nem, Ákos! Őket te köpted szembe, amikor nem mentél be az eskütételre.”

Kapcsolódó

Hadházy Ákos pénzt kér követőitől, miután nem tette le az esküt az alakuló ülésen
Hadházy Ákos szerint „nem kell nagy összegekre gondolni”, hatmillió forintot szeretne összegyűjteni erre a nyárra. Bővebben is érdekel...

Nyitókép: Hadházy Ákos Facebook-oldala

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 63 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez egy szarházi cikk a legtisztességesebb magyar politikusról, aki egyedül több korrupciós ügyet mutat be hetente, mint a magyar rendőrség a renszervátás óta összesen.

Ezért gyűlöli őt minden korrupt, tolvaj gazember.
Ld még: Joszip Tot, Kaya Ibrahim, Ezüsthajó, Kövérék, Happy End, Elios, termálerőművek, kilátók, útépítések, stadionok, Útamunkavilágába stb.....

Joszip Tot, Kaya Ibrahim, Ezüsthajó, Kövérék, Happy End, Elios, termálerőművek, kilátók, útépítések, stadionok, Útamunkavilágába stb.....

De ha sok időd van nézd végig Hadházy facebook oldalát.
Igazi aranybánya a Korrupcióellenes Ügyészségnek.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés