A magánélet csak a baloldalon szent

2022. június 7. 15:04

Janó-Veilandics Franciska
Vasárnap
Az ellenséges, gonosz orbáni elnyomásban csupán a Fidesz nőtagozata emelte fel a szavát az áldozat mellett.

Az utóbbi napokban Shane Tusup és Szabó Zsófi szakításától hangos a bulvár. Az influenszerek folyamatosan tudatták a világgal mekkora boldogságban élik mindennapjaikat, címlapra került eljegyzésük után nem sokkal azonban Instagramon egy szakítós posztban közölték a hírt, miszerint már nem alkotnak egy párt, a részletekről pedig nem áll szándékukban beszámolni.

Egy követő kommentben csak annyit írt: »bezzeg az eljegyzésről, mindenről több oldalas cikk van, de a szakítás már magánügy?!«

Ez nincs máshogy akkor sem, ha politikus vagy és az igazság és elszámoltatás vezérének hirdeted ki magad, de hirtelen elnémulsz, amikor a saját embered szexbotrányba keveredik.

Földi István, a Jobbik politikusa Szilágyi György országgyűlési képviselő élettársával kezdett ki, amelyről Jakab Péternek, a párt elnökének is tudomása volt. Az áldozat pártjába vetett bizalma azonban hamar elszállt, amikor a hatóságok helyett annak elnökéhez, Jakab Péterhez fordult segítségért, de támogatás helyett csak fenyegetést kapott.

Az ellenséges, gonosz orbáni elnyomásban csupán a Fidesz nőtagozata emelte fel a szavát az áldozat mellett, a baloldalon pedig sehol egy feminista vagy egy jogállami aktivista, aki lemondást követelve verné magát a földhöz a Jobbik irodája előtt.”

Nyitókép: Instagram

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 18 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés