Magyarországon a gyerekeket is rasszizmusra nevelik, ahogy a nácik tették

2022. június 6. 8:11

Bartus László
Amerikai Népszava
Milyen ország az ahol gyerekekkel pfújoltatnak játékosokat, mert azok kinyilvánítják a véleményüket?

„Nincs az életnek olyan területe, ahol ne Orbán illiberális fasiszta (és náci) mentalitása érvényesülne. Ez az ember 12 év alatt teljes mértékben saját képére és hasonlatosságára formálta a magyar emberek gondolkodását és mentalitását, ami nem a zsenialitásának, hanem az aljasságának köszönhető, másrészt arra utal, hogy csak felszínre hozta az emberek lelke mélyén nyugvó gonoszt. E tekintetben tökéletes képmása a hitleri náci mentalitásnak. Ha kitiltják rasszizmus miatt a szurkolóit a stadionból, akkor megtölti rasszista gyerekekkel.

Meghosszabbítja a rasszista szurkolást Lovasberényig. Ha felnőttek nem csinálhatják, majd csinálják a gyerekek. Akkor is minden úgy lesz, ahogy ő akarja. Eltorzult, beteg ember. A magyarok pedig büszkék erre, mint a pfújoló gyerekekre. Azt hiszik, hogy ezzel különbek, ettől magyarok, hogy szembe mennek az általános emberi normákkal. Ennek a mentalitásnak a végállomása volt Auschwitz, napjainkban pedig a bucsai mészárlás.

A sportnak az ellenfél tiszteletére, emberségre, sportszerűségre kellene nevelnie a gyerekeket, a pályán és a nézőtéren egyaránt. Vannak rossz példák mindkét helyen, de ezekről a gyerekeknek tudniuk kell, hogy nem követendő példák. Ez mindenhol így van az egész világon. Magyarország a kivétel, ahol a gyerekeket szervezetten és tudatosan tanítják rasszizmusra és fajgyűlöletre, az ország miniszterelnöke védi meg és támogatja a rasszista megnyilvánulásokat, veti el az antirasszista gesztusokat.

Nem lehet véletlen, hogy az angolokkal szemben lépett pályára újra a magyar válogatott, méghozzá »zárt kapus« mérkőzésen, mert az angol játékosokkal szemben a magyar “szurkolók” korábban is rasszista megnyilvánulásokat tettek, fajgyűlölő támadásokat intéztek. A büntetésnek általában visszatartó és nevelő célzata van, de Orbán Viktort nem lehet nevelni, az még az apja fejberúgásaival sem sikerült. Ha nem mehettek be fajgyűlölő felnőttek, akkor beküldenek 14 év alatti gyerekeket, akikkel ugyanúgy pfújoltatják a színesbőrű játékosok melletti antirasszista kiállást.”

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 136 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

De annyira kiszámíthatóan hülye, hogy hogy Megadja előre meg tudta írni ennek a cikknek a paródiáját.

Válogatottunk afromagyar játékosa Loic Nego sem térdelt. Negót minden válogatott szurkoló szereti, nem egy magyar gyereket láttam Nego mezben. Akkor most hogy van ez?

A térdeplés az nem véleménynyilvánítás, hanem hódolás, megalázkodás.

Milyen ország? Keresztény Magyarország!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés