Novák Katalin émelyítő, az ország valós állapota iránt tökéletesen érzéketlen, velejéig hazug

2022. május 31. 10:02

Gábor György
Facebook
Novák Katalin nem az ország elnöke, hanem az Orbán-gépezet szánalmas fogaskereke.

„Novák Katalin émelyítő, az ország valós állapota iránt tökéletesen érzéketlen, átlátszóan manipulatív, velejéig hazug, bizánciasan öntömjénező beiktatásától kezdve, s immár a hatalmi mámor elviselhetetlen könnyűségétől sújtva hetek óta különféle szakrális és szekuláris médiaesemények kép- és hangeffektjeitől szánalmasan felbarokkosított turbó-csinnadrattáinak főszereplője.

Novák Katalin aláírta a pedagógussztrájkot ellehetetlenítő törvényt. 

Novák Katalin nem az ország (köztársaság, ugyebár bruhaha!) elnöke, hanem az Orbán-gépezet szánalmas fogaskereke. Novák Katalin mutogathatja magát erdélyi templomokban napestig, nekitámaszkodhat nemzeti színűre festett jelzőkőnek, Novák Katalin az aláírásával félreérthetetlenül kinyilvánította, hogy Orbán-hűsége prioritást élvez Magyarország tényleges perspektívájával, a pedagógustársadalom egészével, a legfontosabb stratégiai ágazattal, az oktatással, gyermekeink, unokáink és mindannyiunk, kicsik és nagyok, fiatalok és idősek, hívők és nem hívők, ilyen politikai elkötelezettségűek, meg olyan politikai elkötelezettségűek, meg semmilyen politikai elkötelezettségűek jövőjével szemben.

Minden ezt követő cirkuszi látványattrakciója ócska kamuflázs, semmi egyéb.”

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 138 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Na és most lehet nagyokat csodálkozni, ha azt mondják rólad az emberek, hogy egy gyűlölködő, ostoba, pitiáner magyargyűlölő zsidó vagy.
Honnan veszed a bátorságot, hogy Novák Katalinba belerúgj!
Kati bokszol, úgyhogy ne csodálkozz, ha kapsz tőle egy jobbhorgot. Addig is szégyelld magad, te szerencsétlen kis szabólegény!

Azt tudom, ki a Novák Katalin. De ez a faszi kicsoda?

Gyurcsány hátsójából kibújtál egy kicsit friss magyar levegőt szívni? Milyen érzés Gyurcsány tanácsadójának lenni? Szar érzés ugye? Azért egészen jól bírod a végbélszagot.

Hogy kaffog a kutyafejű. Máshoz sem ért.

Jó, akkor kap tőlem egy akkorát, hogy leesik az a hülye feje. Nem vagyok zsidóellenes! Az ilyen aljas fickókkal van bajom. Hála Istennek a környezetemben nincsenek ilyenek.
19 éves koromban hozzámehettem volna egy zsidó sráchoz. Gyerekkorom óta ismertem.
Azt tudtam a nagypapámtól, hogy az anyukája zsidó, de az nem jött le nekem, hogy akkor ő is az. Ha tudtam volna sem érdekelt. Szóval nem e szerint választom meg, hogy kivel barátkozom és kivel nem.

Ez a Gábor György nem is ember, hanem egy gazember.

Miért nem 007-es vagy? :)

Tudtam, tudtam, hogy ezt fogod mondani, az öregségedre fogsz hivatkozni, amikor az előbb belegondoltam, - beléd láttam - hogy vajon mit fogsz válaszolni.
A 007-es sosem öregszik meg, csak átadja a helyét.
Ehhez tartsd magad te is! :)

Amíg nincs a szakszervezeteknél háromévente tisztújítás az összes tagdíjfizető tag leszavaztatásával, nem szabad szakszervezetekről beszélünk, hanem bolsevista rab szakszervezerekről.

Ez egy isteni adomány.
Jó elolvasom, te pedig Sík Sándortól a Dörmögés c. versét. Nagyon jó vers.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés