Az összes haladár végtelenített vinnyogásba kezdett Schiffer András fektcsekkerekről elmondott szövege miatt

2022. május 30. 10:09

Megadja Gábor
Facebook
Nagyon helyes. Érzékeny pontra tapinthatott.

„Az összes haladár végtelenített vinnyogásba kezdett Schiffer András fektcsekkerekről elmondott szövege miatt. Nagyon helyes. Érzékeny pontra tapinthatott.

Vannak az unalomig ismételt paneljeik arról, hogy hát ők a SZAKMA, épp ezért az ún. tények ellenőrzése kapcsán ők az olümposziak, a mezei halandók nem képesek olyan torzítatlanul látni a valóságot, ahogy ők. (Nem csak a tényellenőrzés kapcsán vannak persze különleges anyagból gyúrva, mint Sztálin bolsevikjai, csak most épp ez a téma.)

Ezek a tényellenőrzések ritka jól szoktak elsülni. Csak néhány hevenyészett példa az elmúlt időszakból: a Kígyó-sziget hősei, Kijev fantomja, a hazudozó Amber Heard védelme, kiket is érint a majomhimlő elsősorban (apropó, tudtátok, mi volt az AIDS eredeti neve? GRID. Majd a fektcsekkerek elmondják nektek, az micsoda), de a pápa szavait is sikerül rendre félre“ellenőrizni“, az ATV híradójában meg legutóbb egy számítógépes játék volt az illusztráció valamelyik ukrán háborús hadi eseményhez, ami ily módon nyilvánvalóan meg sem történt, cserébe egy ideig TÉNY volt . És ahonnan a modell érkezett, ott azt is megállapították, hogy a Ku-Klux Klán nem is úgy, nem is annyira, nem is a Demokrata Párt militáns szárnya volt, hiszen voltak nem Ku-Klux Klán-tag demokraták (cserébe minden KKK-tag demokrata volt, de kár volna pörlekedni, áskálódni, hogy ki ölt meg kit). Joe Biden teljesen ép mentálisan, alelnökét meg a testőrei sem tudják követni, miközben kocog, annyira formában van. A férfiak pedig szülhetnek. A tényellenőrök szerint az azovi légió nem is náci, csak érdeklődnek az északi mitológia és az ázsiai napszimbólumok iránt. Stb.

Amikor a fektcsekkerek szólásra emelkednek, azzal szemben tényleg kialakult a csendes többségben (helyesen) egy hasonló immunreakció, mint annak idején a komcsi agitproppal szemben. Az önálló gondolkodásra és döntésre szerintük képtelen mezei halandóknak ugyanis hamar leesik, hogy itt valamilyen ideológiai projektről van szó (ma nem a marxizmus-leninizmus, hanem a liberális demokrácia és a globalizmus – vagy az amerikai rezsim – védelméről), köznapi nyelven intézményesített hazudozásról.”

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 58 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés