Orbán Balázs üzent Márki-Zaynak: Innen lefelé már nem nagyon van…

2022. május 27. 20:19

A miniszterelnök politikai igazgatója sok sikert kívánt a hódmezővásárhelyi polgármester „újabb politikai projektjéhez”.

2022. május 27. 20:19
null

Amint azt korábbi szemlénkben már olvashatta, Márki-Zay Péter kifejtette, hogy „Orbán már semmilyen formában nem kíván a parlamenti demokráciákra jellemző szabályok szerint politizálni”. Hozzátette: „Nem lep meg a miniszterelnök gyávasága”.

Az ellenzék korábbi miniszterelnök-jelöltjének bejegyzésére Orbán Balázs kommentben reagált

„A miniszterelnök pontosan olyan módon fog részt venni a parlamenti munkában, mint eddig. Pont. Ha megengedi, Önnek pedig sok sikert kívánok az újabb politikai projektjéhez! Szüksége is lesz a jókívánságokra, mert ilyen jogszabály-értelmezési ismeretek mellett nehéz lesz még csak bejegyeztetni is egy új pártot. De az is igaz, hogy innen lefelé már nem nagyon van…” – írta a kormányfő politikai igazgatója.

Saját mozgalma sem támogatja Márki-Zay pártalapítását

Magyar György, a Mindenki Magyarországa Mozgalom alapító elnökségi tagja elmondta, nem fogják hagyni, hogy a mozgalmat bárki kisajátítsa. Bővebben...

A témában tekintse meg a Mandiner Reakció Elfuserált pártalapítás, hiányzó kampánypénzek – ismét gondban Márki-Zay című videóját.

Magyar György, a Mindenki Magyarországa Mozgalom alapító elnökségi tagja elmondta, nem fogják hagyni, hogy a mozgalmat bárki kisajátítsa. A témában tekintse meg a Mandiner Reakció  című videóját.

Nyitókép: Márki-Zay Péter Facebook-oldala

Kapcsolódó cikkek

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
orygabor
2022. május 28. 19:27
Zseniális kép, a címe lehetne mondjuk, hogy "A két kretén".
Fed74
2022. május 28. 17:40
Vonyitsál csak intézeti hülyegyerek, amúgy is egy bérenc kutya vagy!
lyon
2022. május 28. 16:15
MZ még mindig itt vonyít ? Miért nem a polgárai dolgát egyengeti otthon még addig a 1/2 évig amíg lehet ? Utána reméljük, hogy nagyon elzavarják a jó ..... b.... USA-ba vagy Kanadába ész osztani.
zolizolizoltan
2022. május 28. 13:22
Hogyan gondolhatja Márki-Zay, hogy vesztes választás után népszerű pártot tudna megalapítani? Pedig ez volt az eredeti terve: ha veszít pártot alapít. Nincs az ítélő képessége birtokában.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik