Mégsem Kevin Spacey lesz a tatárjárás főgonosza

2022. május 27. 06:36

A világhírű amerikai színész ellen ugyanis május 26-án a brit ügyészség vádat emelt három férfi elleni szexuális zaklatás miatt.

2022. május 27. 06:36
null

Az Index információi szerint mégsem Kevin Spacey alakítja a főgonoszt a magyar–mongol–angol koprodukcióban készülő akció-drámában, amelynek 1242 – A Nyugat kapujában lesz a címe. A világhírű amerikai színész ellen ugyanis május 26-án vádat emelt a brit ügyészség három férfi elleni négy rendbeli szexuális zaklatás miatt. A vádpontok a 2005 és 2013 közötti időszakot fogják át.

A film alkotói arról dönthetnek, hogy azonnali hatállyal, a film forgatásának megkezdése előtt elköszönnek az amerikai színésztől, és mást keresnek helyette.

(Fotó: Kevin Spacey kétszeres Oscar-díjas amerikai színész meghallgatáson vesz részt a Massachusetts állambeli Nantucket kerületi bíróságán 2019. június 3-án. Az angol-walesi főügyészség (Crown Prosecution Service, CPS) különleges bűnügyekre szakosodott ügyosztályának 2022. május 26-i tájékoztatása szerint Spacey-t három férfi ellen elkövetett négyrendbeli szexuális támadással vádolják. A 62 éves Spacey 2004 és 2015 között a híres londoni Old Vic színház művészeti igazgatója volt, és e tevékenységéért távozásának évében II. Erzsébet királynő tiszteletbeli lovagi címben részesítette.MTI/AP/Steven Senne)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brekker
2022. május 27. 18:57
Ez is egy olyan helyzet, hogy a kevesebb több lenne, felejtsük el egy időre ezt a nemzeti filmgyártás mémet. Majd felnő egy új nemzedék, ha felnő, és megcsinálja. Akaratorientált megmondásokból soha nem lesz jó film. A háttérben ott dolgozik a megfelelési kényszer, jobbra, balra, mindenfelé.
brekker
2022. május 27. 18:43
Nem megy ez nekünk, hagyjuk a fenébe. Úgyse veszi már senki se komolyan a történelmi filmeket, óvodásoknak készülnek. Másrészt viszont pont ezért komolyan kéne venni. Csak valahogy nincsen meg a szellemi háttér. Az adekvát narratíva :) valahogy hiányzik, először magunkkal kéne rendben lenni.
DrPepper
2022. május 27. 15:15
Ettől ovikba még mehetne felvilágosítani.
Akitlosz
2022. május 27. 12:14
Lesz. Mégsem lesz. Dönthetnek. Mandiner "tartalom"gyártás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik