Rég láttam annyi szopatást, mint amit az elmúlt időben a kisvállalkozók kapnak a kormánytól

2022. május 27. 13:49

Akkor rossz Gyűrűk ura filmet töltöttem le az nCore-ról.

2022. május 27. 13:49
null
Tibi atya
Facebook

„Legutoljára akkor láttam ennyi szopatást, mint amennyit az elmúlt időben a kisvállalkozók kapnak a kormánytól, mikor rossz Gyűrűk ura filmet töltöttem le ncore-ról.”

Nyitókép: Archives du 7eme Art / Photo12 via AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csulak
2022. május 28. 11:31
a Kataval sokan visszaeltek , ezt mindneki jol tudja meg tibiatya is, most maskent lesz, hogy ne tudjanak visszaelni a sunyik es csalok, ennyi
retyezáti remete
2022. május 28. 08:32
Tán megdrágult a pia atyám?
Belakiss
2022. május 27. 21:36
Ez a Parragh ennek az egész rendszernek a látlelete, de egyben szégyene is.
mgykt
2022. május 27. 20:44
Nehéz érzelemmentesen nézni ezt a vitát, korrekt szakmai értékelést pedig elég keveset lehet találni a kérdésben. Számomra nehéz értelmezni, hogyan fogadható el, hogy munkavállalók százezrei, egészségügyben, oktatásban, közalkalmazottként, vagy bármely más területen, ahol az utolsó fillér után is adózni kell, a szerény 3 mFt körüli éves bevételük után több adót fizessenek, mint a vállalkozók ennek négyszerese után. Külön színezi a problémát, hogy erre még jönnek és házalnak az ellenzéki politikusok, ígérik a „korrekt” nyugdíjrendszerüket, ahol remélhetőleg ezek a könnyített adózásban érintettek is tisztes juttatást kaphatnak. Nyilván a kormány nem feltétlen igazságosabb viszonyokat akar kialakítani a szolidaritási közösségen belül, valószínűbb, hogy egyszerűen pénzhez akar jutni, de ez attól még lehet ésszerű döntés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik