Orbán az olajembargóért cserébe zsarolja az EU-t, mert „Brüsszel” pénze nélkül csődbe megy Magyarország

2022. május 27. 10:10

Bartus László
Amerikai Népszava
Csak a hülyék hiszik el, hogy ez a csőd Brüsszel „szankciós politikája” és a háború miatt van.

„Az Orbán által gyalázott nyugati liberális demokráciák nem finanszírozhatnak tovább egy tőrőlmetszett fasiszta rendszert. Mutassa meg Orbán az illiberalizmus fölényét a hanyatló Nyugattal szemben. Omoljon össze az Orbán-rendszer (Magyarország), szembesüljön mindenki vele, hogy ki ez az ember, és mi az, amit művel. Mindenki érezze a saját bőrén, hogy a jogállamiság, a szabadság, és igen: a LIBERÁLIS demokrácia helyett Orbán Viktort és a felcsúti fasizmust választották, a fasizmust támogatják, ami pusztuláshoz, éhezéshez és nyomorhoz vezet.

Orbán becsődölt. Az államnak nincsenek tartalékai, csak tartozásai, az embereknek nincs pénzük, a magyar cégekből semmit nem lehet kipréselni, mert semmijük nincs. Maradnak megint a multik, csak nekik van pénzük, mert ők nem magyarok és nemcsak Magyarországból élnek. Ők pedig nem fogják tűrni, hogy Orbán őket sarcolja a végtelenségig. Nem hülyék, ha mínuszba kerülnek, akkor úgy elmennek, mintha itt sem lettek volna. Ha ez megtörténik, Orbán Magyarországa kelet-ázsiai szintre süllyed vissza. Ezért egy menedéke van, az uniós pénzek. Csak Brüsszel.

Úgy könnyű, hogy majd »Brüsszel« adja a pénzt, és közben játsszuk az eszünket. Merkel, a 21. század első felének legrombolóbb és legkártékonyabb, leghazugabb politikusa nyugdíjba ment végre. Éppen ideje, hogy vége legyen a megalkuvó, hazug merkeli politikának, ami az oroszokat is felhízlalta, Orbánt is védelmezte. Legyen az EU az, aminek mondja magát. Ha nem kellenek a »brüsszeli« normák, ne kelljen a »brüsszeli« pénz sem. Éppen ideje, hogy megismerje Magyarország, mi az illiberalizmus.

Csak a hülyék hiszik el, hogy ez a csőd Brüsszel »szankciós politikája«, az ukránok és a háború miatt van. Ez kizárólag Orbán miatt van. Ha láttad Putyint, láttad az illiberalizmust és láttad Orbánt. Akinek Orbán kell, az Oroszországot akarja. A nyomort, az elnyomás, a terror, a fasizmust és a gyilkolást. Ennek csak ez lehet a vége. Orbán nagy bajban van, piramisjátékot játszik. Az ország közel áll a teljes összeomláshoz. Ha ez bekövetkezik, és a magyar bunkó hasa megkordul, akkor kezdjen el futni ez az aljas álkeresztény bűnbanda.”

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 77 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés