Ez a Dévényi egészen szórakoztató

2022. május 27. 08:53

A teljesen elhülyült, műmájer, „végképp fogalmam sincs, ki vagyok” prototípusává nőtte ki magát.

2022. május 27. 08:53
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Facebook

„Tegnapi cím

Dévényi István: »Amúgy ki a f.szom dönti el, hogy mi az extraprofit?«

Ez olyan, mint a Raffaello... Többet mond minden szónál.

Amúgy ez a Dévényi egészen szórakoztató. A teljesen elhülyült, műmájer, »végképp fogalmam sincs, ki vagyok« prototípusává nőtte ki magát.

De ez amúgy mellékes. Ez legyen az ő problémája, majd a Lukács Csabikával megvitatják. De van egy jó hírünk is: egészen biztos, hogy nem a Dévényi, és nem is a f...a fogja eldönteni az előttünk álló fontos kérdéseket. Pontosabban: soha a büdös életben nem fognak ezek eldönteni semmit sem. És ez így van jól.”

Nyitókép: YouTube

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2022. május 28. 16:33
Dévényi nevű Thschoró. Elmondom,röviden. Inditasz 1 vállakozást. Amikor a bevétel nagyon-nagyon meghaladja a kiadást,az az. Tippem: Krrohansz Nederland. Hozol 1 kis kokot. Eladod. Na,ez az extraprofit.
kispolgarigrofo
2022. május 28. 10:51
a doktort kihagytad :D
CharlieM
2022. május 28. 10:25
"Amúgy ki a f.szom dönti el, hogy mi az extraprofit?" Hát a tévedhetetlen elnökminiszterelnök admirálisgenerális, ki más?
Micó
2022. május 27. 16:42
Pedig mekkora ötlet volt, Dévényitől, hogy amennyiben nyer a moslék, akkor ő lesz az un. Jobboldali megmondóember- aki a fasiszták , kommunisták és a Momentumosok jóvoltából az új Havas Heni lehet.Már megint a HírTv- ben látta magát.Reichert János lett volna a leggyakoribb vendége- mert a szerencsétlent állítólag el lehet adni csalódott Fideszesnek. Pedig valójában csak a 220 csapta meg amikor belepiszkált.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik