Antiszemitázza és rasszistázza Bayer Zsoltot a Washington Post

2022. május 26. 8:56
Az amerikai lap szerint a publicista rendszeresen rasszista, idegengyűlölő, antiszemita, romaellenes megnyilvánulásokat tesz.

A Washington Post is beszámolt a múlt heti, Budapesten tartott konzervatív politikai konferenciáról, a CPAC-ről, sikerült is megragadniuk a lényeget.

A lap ugyanis  „Orbán pártgépezetének egyik kulcsfigurájába”, Bayer Zsolt kötött bele. A Guardian tudósítása szerint a publicista leszólt egy „nyilvánvalóan a BLM hatása alatt született” reklámot, amely Bayer szerint egy vonzó fehér nő mellett egy nem vonzó feketét is bemutatott.

A rendezvény szervezői általánosságban elutasították a baloldali bírálatokat, de nem tértek ki semmilyen részletre – állapítja meg a cikk.

Bayert ezután azzal vádolják, hogy januárban a Magyar Hírlapban egy újévi késelés kapcsán írta a romákról, hogy állatok, alkalmatlanok az emberekkel való együttélésre, a létezésüket sem szabadna megengedni és módszertől függetlenül azonnal és véglegesen meg kell oldani ezt. Nemrég „hazai antiszemita módjára” gyökértelen magyarnak nevezte a magyar zsidó felmenőkkel is rendelkező Antony Blinken államtitkárt, ami az amerikai lap szerint Adolf Hitler szava járása volt.

Azt is felrótták Bayernak, hogy szerinte sajnálatos, hogy Cohen, Cohn-Bendit és Schiff nem lettek nyakig elásva Orgoványban.Emlékeztettek: a Holokauszt Emlékmúzeum tiltakozott, mikor 2016-ban Orbán Viktor kitüntette Bayert a Magyar Érdemrenddel, mert a Fidesz és a magyar vezetés nem hajlandó elhatárolódni tőle „a rendszeres rasszista, idegengyűlölő, antiszemita, romaellenes megnyilvánulásai ellenére sem”.

Nyitókép: MTI/Bruzák Noémi

Összesen 131 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Magyarországon szabad a pálya.
Demokratikus ország vagyunk.
Nem tiltunk be semmilyen véleményt.
Bayer Zsolt kimondja az igazat, amit Amerikában csak a demokraták tehetnek meg.

Pedig egyszerűen csak egy segg.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés