A CPAC Hungary és az antiszemitizmus

2022. május 26. 11:21

Magyar-Izraeli Média Center Egyesület
Facebook
Az American Jewish Committee a CPAC Hungaryt támadja Bayer Zsolt meghívása miatt, de a Jobbikot vagy az iszlamistákat nem kritizálja.

„Bayer Zsolttól nem tapasztaltunk antiszemita megjegyzést, korábbi hasonló kijelentéseit már tisztázta. Az ő más kijelentéseit félremagyarázzák, de ezért sem Bayer, sem a CPAC Hungary nem felelős.

Az American Jewish Committee-nek inkább saját problémáival kéne foglalkoznia.

Mint a Jerusalem Post 2016-os cikkéből kiderül, az American Jewish Committee létrehozott egy muszlim-zsidó dialógus-csoportot Muslim-Jewish Advisory Council néven, melyhez egy iszlamista, antiszemita muszlim csoportot, az Islamic Society of North America-t kérték fel partnerként.

Egy gyors online keresés azt is kimutatta, hogy az American Jewish Committee-nek az elmúlt években nem sikerült bírálnia a neonáci Jobbik pártot, pedig a párt mindössze egy hónapja küldött be egy politikust a magyar parlamentbe, akinek videóra vették a náci tisztelgést. Az American Jewish Committee erről hallgat, mert a jobbikos politikus a kormányzó Fidesz ellen és az ellenzékért dolgozik.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 23 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Engem a portugálellenesség is érdekel.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés