A CPAC Hungary és az antiszemitizmus

2022. május 26. 11:21

Az American Jewish Committee a CPAC Hungaryt támadja Bayer Zsolt meghívása miatt, de a Jobbikot vagy az iszlamistákat nem kritizálja.

2022. május 26. 11:21
null
Magyar-Izraeli Média Center Egyesület
Facebook

„Bayer Zsolttól nem tapasztaltunk antiszemita megjegyzést, korábbi hasonló kijelentéseit már tisztázta. Az ő más kijelentéseit félremagyarázzák, de ezért sem Bayer, sem a CPAC Hungary nem felelős.

Az American Jewish Committee-nek inkább saját problémáival kéne foglalkoznia.

Mint a Jerusalem Post 2016-os cikkéből kiderül, az American Jewish Committee létrehozott egy muszlim-zsidó dialógus-csoportot Muslim-Jewish Advisory Council néven, melyhez egy iszlamista, antiszemita muszlim csoportot, az Islamic Society of North America-t kérték fel partnerként.

Egy gyors online keresés azt is kimutatta, hogy az American Jewish Committee-nek az elmúlt években nem sikerült bírálnia a neonáci Jobbik pártot, pedig a párt mindössze egy hónapja küldött be egy politikust a magyar parlamentbe, akinek videóra vették a náci tisztelgést. Az American Jewish Committee erről hallgat, mert a jobbikos politikus a kormányzó Fidesz ellen és az ellenzékért dolgozik.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SzabóGéza
2022. május 26. 20:30
Soros pénzen éhezök, demokratikus egyesülete!!!:)))
Töki
2022. május 26. 17:01
Érdekes ez. Addig vagy antiszemita, míg ki nem derül rólad, hogy 1/X-ed részben zsidó vagy, valamelyik felmenőd az volt. Akkor kérdem én, ki is az antiszemita?
MayorAnna 03
2022. május 26. 16:56
Zsidó az egész világ. Aki nem, az meg antiszemita.
Takagi
2022. május 26. 14:52
Sorosi érdeket kepviselő csicska szöveg. Sz..rni rá.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik