Fekete-Győr szerint nem veszélyhelyzetre van szükség, hanem biztonságra

2022. május 25. 6:52

Kötter Tamás
Facebook
Vajon mire gondolhatott politikai zsenink az üres lózunggal?

„Hl van ilyenkor Hajnal Miklós, »a közgazdász«?! Vajon mire gondolhatott a mi kis politikai zsenink, aki kb. 3%-al tök utolsó lett az előválasztáson és valószínűleg egy politikai alku (csendben tudomásul veszi, hogy leváltották) került a parlamentbe?. Talán arra, hogy az azóta már bűnbaknak kikiáltott “kistérségi messiás” Márki-Zay Péter ötletét követve támadjuk meg az oroszokat?! Vagy a Momentum szövetségese, a Párbeszéd színeiben induló Kocsis-Cake Olivio tanácsára mi magunk zárjuk el a gázt?! Jó, de mivel pótoljuk és az mennyibe kerül, milyen hatása lesz a rezsikre, a gazdaságra és az inflációra?

Szavazzuk meg a cipője orráig látó EU bürokrácia által erőltetett olajbargót?! - jó, de mennyi időbe kerül, amíg az ural (orosz) olajra beállított finomítók átállnak a drágább brent típusúra; ez hogyan hat ki a benzin árakra, azok pedig az inflációra és a gazdaságra? Kedves olvasók, ugye önök is látják, hogy a politikai blöff kategóriába sorolható életmódpárt megint megoldások és ezért felelősség nélküli üres lózungokkal dobálózik. Vigyázzanak, mert a baloldali ötletek mindig az Önök zsebét veszik célba!”

Címlapkép: MTI Fotó: Mónus Márton

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 34 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Felelőtlen barmok FeGyőr és bandája.

Háború van a szomszédban.
Menekültek százezrei lépték át a magyar határt.
Az EU orosz energiahordozók embargóját lebegteti, ami atombomba erejével béníthatja meg a magyar gazdaságot. Ez neked nem vészhelyzet?

fegyőr, arra gondolhatott, hogy nem kellene a rendőrökre támadnia füstbombával, akik védik a Parlamentet.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés